banner221

Bafra'da Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğinin her ay düzenlediği Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif programının 40'ıncısı gerçekleştirdi.

Bafra'da Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

        Dernek binasında yapılan programa, Bafra  Asker Şubesi Daire Başkanı Yüzbaşı Serkan Savaş, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Büyük Birlik Partisi Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, Asker Alma Kısım Amiri Personel Kd. Başçavuş Yurduer Karaca, Personel İşlem Kısım Amiri Personel Üçvş. Murat Özkan, Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı ve Altınova Gazetesi İmtiyaz sahibi  Bilal Mürtezaoğlu, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Belediye Meclis üyesi Sebahat Kurt, şehit aileleri ile gaziler katıldı.

         Program, Çarşı Camisi imam hatibi Mehmet Zengin ve Çilhane Camisi imam hatibi Mustafa Pekdeniz'in Kuran-ı Kerim okunması ile başladı. Duaların edildiği program, ikramların ardından sona erdi.

           Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin, program sonunda yaptığı konuşmada, 40'ıncı Kuran-ı Kerim ve mevlit programını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Şehitlerimizin ve gazilerimizin ruhuna düzenlediğimiz programımıza her ay destek verenlere, programımıza katılanlara sonsuz teşekkür ederim" dedi.

                                                                                NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER