banner221

BBP GÖKÇEAĞAÇ’DA MORAL TAZELEDİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan Serhat Mürtezaoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesi köyleri dolaşıyor.

 BBP GÖKÇEAĞAÇ’DA MORAL TAZELEDİ

    Yerel seçimlere az bir zaman kala seçim gezilerini sürdüren Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu ve beraberindeki heyet Bafra ilçesine bağlı Gökçeağaç köyüne giderek, vatandaşlarla bir araya geldi. 

     BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, Gökçeağaç köyünde yoğun ilgi gördü. 

     Ziyaret ettiği Gökçeağaç köyünde vatandaşların sorunları dinleye Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, "Köy ortamını ve yaşamını çok iyi biliyorum. O yüzden sizin dilinizden çok iyi anlıyorum.Köylerimizde senelerdir gördüğümüz sıkıntılar hepsi aynı, köylere istenilen hizmet yapılmamış. Yol, su, elektrik tabi bir sorundur. Biz, kapsamlı ve koordineli olarak şehir merkezinde ve köylerimizde milletimizle birlikte hareket edeceğiz. Tarım ve tarım konusunda % 40 oranında sıkıntı var. Tarımda ekonominin önü açılması gerekiyor. Ürünler istenilmeyen noktada pazarlanılıyor. Bizi desteklerseniz, biz her köyün kendine göre, ürünü olacak çalışması yapacağız. Şu anda toplumda büyük bir teveccüh var bize, Allah hepinizden razı oldun" dedi. 

       BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, birlik ve beraberlik için hizmet için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağını bildirdi.

                                                      NAMIK AZGIN 

     

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER