Bafra TSO İstişare Toplantılarına Start Verildi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, üyeleriyle birlikte Sektörel ve Bölgesel olarak gerçekleştireceği İstişare toplantılarından ilkini 19 Mayıs İlçesinde bulunan üyeleriyle Kadırga Otelde gerçekleştirdi.

                        Bafra TSO İstişare Toplantılarına Start Verildi

    Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar toplantıyı açarak, "Toplantımızın odamıza ve üyelerine, hayırlı olması dileği ile sözlerime başlamak istiyorum " dedi.

    Başar, "Değerli üyelerimiz, biz odamız üyelerine en iyi şekilde hizmet için kararlıyız. Sizden de ricamız hangi konuda olursa olsun düşüncelerinizi bizimle paylaşmanızdır. İstişare etmek ortak akıl üretmek bizim yönetim anlayışımızın temel ilkesidir. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla ilgili size kısa bilgiler vermek isterim. Odamız Bafra, Alaçam, Ondokuzmayıs ve Yakakent ilçelerinde üyeleri olan bir sanayi ve ticaret odasıdır. Her meslek gurubunun kendine özgü istek veya sorunları bulunmaktadır.5174 sayılı yasa gereği seçilmişlerden her ay meslek komite toplantıları yapılmaktadır. Ancak karışık meslekler olduklarından bu toplantılardan çıktı çok azdır ve ortak bir payda oluşmamaktadır. Bu sebeple sorun çözüm önerilerinin konuşulacağı sektörel ve Bölgesel toplantılar gerçekleştiremeye başladık. İlk toplantıyı da 19 Mayıs ilçemizde bu gün gerçekleştiriyoruz" dedi.

     Ayrıca üyelikleri 40 yılı aşkın S.S.Yörükler Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İsa Eroğlu ve S.S.Yörükler Su Ürünleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın'a Başkan Göksel Başar tarafından plaket taktim edildi.
     Programa üyelerden gelen görüşlerin kayıt altına alınmasıyla karşılıklı soru cevapları şeklinde devam edildi.

                                                                                               NAMIK AZGIN

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER