Buharalıoğlu’dan Sendika Ziyareti

AK Parti Bafra Belediye Başkan aday adayı inşaat mühendisi Yaşar Buharalıoğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında, Türk Diyanet Vakıf-Sen Bafra ilçe teşkilatını ziyaret etti.

 Buharalıoğlu’dan Sendika Ziyareti

    AK Parti Bafra Belediye Başkan aday adayı inşaat mühendisi Yaşar Buharalıoğlu'nun ziyaretinde, Türk Diyanet Vakıf-Sen Bafra ilçe Başkanı Asım Kalyoncu ve sendika üyeleri hazır bulundu.

     Ziyarette sendikanın sorunlarını dinleyen Buharalıoğlu,"Yeni bir hizmet anlayışıyla bir bütün olarak, bir hizmet yarışmasına katıldım. Hemşerilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini biliyor, problemlerine çözümler bulmak için hazırlanıyoruz.  Hizmetten her zaman gurur duyarım. Belediye insan hayatını kolaylaştıran ona önem veren bir kuruluştur. Belediyecilik insana hizmet vermenin gurur vesilesidir. Belediye hizmet yapmanın en güzel yoludur. Belediyede iyi bir yönetici hizmetleri kolaylaştırır. İyi yönetirsen hizmetler gelir" dedi.

     Bafra Belediyesi'nin 1984 ve 1989 yılları arasında Bafra Belediye Başkanlığını yaptığını belirten inşaat mühendisi Yaşar Buharalıoğlu,"Bafra Belediyesi öz kaynaklarıyla hizmet yapar. Ana kaynak için devlet parada gönderiyor. Düzensiz bir şekilde hizmette olmaz. İnsanlara hizmet vermek güzel bir duygudur. Bafra'da otopark ve mali yapı sorunu yüzünden günümüzde istenilen hizmet yapılamıyor. Bafra'nın şuan en iyi gelir kaynağı sebze ve meyve halidir. Organize yapıldığı zaman her zaman düzenleme gerekiyor " diye konuştu.

    Sendikaları hakkında bilgi veren Türk Diyanet Vakıf-Sen Bafra İlçe Başkanı Asım Kalyoncu, AK Parti Bafra Belediye Başkan aday adayı Yaşar Buharalıoğlu'na başarılar diledi.  

                                                                                                        NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER