KAYMAKAM KATIRCI, YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, ilçede yatırımı devam eden 2 bin 200 kişilik Kapalı Spor Salonu ve Bafra Gençlik Merkezi yatırımını yerinde inceledi.

KAYMAKAM KATIRCI, YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ

      Bafra ilçe Kaymakamı Ali Katırcı, "Bugün Bafra'da bulunan kamu yatırımlarımızı bir inceleme gezisiyle ziyaret ettik. Son aşamaları nedir, şuan içinde bulunduğumuz, 2 bin 200 kişilik Kapalı Spor Salonumuz hakkında, müteahhit firmadan gerekli bilgileri aldık. Yapılan çalışmaları da yerinde gördük, Bafra Gençlik Merkezi ile ilgili yapılan çalışmaları da, yerinde inceledik. Dolayısıyla ilçemizde yapımı devam eden, Gençlik Spor alanındaki bu iki önemli yatırımın son noktası nedir? Yapılan çalışmalar ne aşamadadır, onları ilgili Gençlik Spor Müdürümüzden, teşkilatımızdaki arkadaşlarımızla beraber, yanımda bulunan Kaymakam refikimiz, kaymakam adayımız bizim, birlikte çalışan arkadaşımıza da, bu yatırımları göstermiş olduk. Aynı zamanda yatırımların son durumları hakkında, ilgililerden bilgi aldık" dedi.

    Gençlik Spor alanlarında yapılan yatırımlarda son aşamaya gelindiğini belirten Bafra ilçe Kaymakamı Ali Katırcı,"Her iki yatırımımızda, yüzde 98 seviyesine ulaşmış. Devam eden imalatların montajı ve tamamlanması konusunda gayret devam ediyor. İnşallah en kısa süre içerisinde, bu yatırımlarımız teslim noktasına gelecek, dolayısıyla Bafra gençliğine, Bafra insanımıza bu hizmetler kazandırılıyor. Bir kere daha burada, Gençlik Spor Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Bafra'ya kazandırılan ve gençlerimize kazandırılan bu hizmetler, önümüzdeki süreçte Bafra'da, daha iyi gençlerimizin spor'a yönelmesi, yarın ileride olimpiyatlara, milli takımlara, Türkiye sporuna destek verecek Bafralı gençlerimizin yetişmesine vesile olacaktır. Hepimizi bu yatırımlar heyecanlandırıyor" diye konuştu.   

                                                                                                           NAMIK AZGIN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER