BİLGİN,’MEMLEKETİME EŞİT HİZMET İÇİN ADAY ADAYIYIM’

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, "iş ve siyaset tecrübelerimden yola çıkarak, 'Yeni Türkiye'nin Yeni Samsun' stratejisini oluşturmak ve hayata geçirmek, memleketimin doğusu, batısı, kuzeyi ve güneyine eşit hizmet etmek için milletvekili aday adayıyım" dedi.

BİLGİN,’MEMLEKETİME EŞİT HİZMET İÇİN ADAY ADAYIYIM’

            Seçim gezilerini sürdüren AK Parti'nin bayan Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, Samsun Kavak Dernekler Federasyonu'nu ziyaret etti. Burada Federasyon  Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden ve derneğin çalışmaları hakkında bilgi alan Bilgin, milletvekili seçilmesi halinde Samsun'un bütün ilçelerinin eşit hizmet alması için çalışacağını söyledi.

                                    'İLÇELERİ KARIŞ KARIŞ DOLAŞACAĞIM'
            Samsun'un 17 ilçesini karış karış dolaşacağının sözünü veren Bilgin,"Biz hizmet için bu göreve talip olduk. Sorunları yerinde göreceğiz ve çözümü için Ankara'da birlikte mücadele edeceğiz. Çünkü Yeni Türkiye'nin Yeni Samsun stratejisini oluşturmak ve hayata geçirmek için iş ve siyaset tecrübelerimden yola çıkarak, memleketimin doğusu, batısı, kuzeyi ve güneyine eşit hizmet etmek için milletvekili aday adayıyım" dedi.
                                             'EŞİT MESAFEDE OLACAĞIM'
            Milletvekilliği görevi kısmet olursa birlikte güzel çalışmalar yapacaklarına inandığını belirten Bilgin,"Toplumumuzun tüm  kesimlerinin ve renklerinin kendilerini ifade edebilecekleri kent konseyi, şehir şurası ve beyin fırtınası toplantıları ile katılımcı demokrasinin en güzel örneğini gerçekleştirmek için tüm sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler ve kamu kurumlarının eşgüdümüyle oluşacak bir ortak akılla hareket edeceğiz. Samsun'un tüm kesimlerine, köylerine, ilçelerine eşit mesafede olacağım. Asla ve asla ayrımcılık yapmayacağım" diye konuştu.
                                        'SORUNLARI MECLİS'E TAŞIYACAĞIM'
             Samsun'un sorunları için meclis kürsüsünden konuşma yapmak için asla çekinmeyeceğini ifade eden Bilgin, "Memleketim için, yapacağım icraatlarla iz bırakan bir milletvekili olacağıma inanıyorum. 2023 ve  2071 hedefleri olan bir ülkenin ve bir iktidarın bir neferi olmak gurur verici. Yeni Türkiye çok önemli. Ben de bu hizmet yarışında  lokomotif görev almak için bu yola çıktım" şeklinde konuştu.
                    Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER