'CHP İktidarına İhtiyaç Var'

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, "Cumhuriyetin, demokrasinin geleceği, terörün sona erdirilmesi, doğu ve güneydoğuda barışın sağlanması için bir Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ihtiyaç var" dedi.

'CHP İktidarına İhtiyaç Var'

        CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, partisinin aday sıralaması ve 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri'ne yönelik açıklamalarda bulundu.

       Zeybek, barışın sağlanması için CHP iktidarına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

                             ADAY SIRASI ÖNEMLİ DEĞİL
       Aday sıralamasının genel olarak aynı kalmakla birlikte bir isimde yer değişikliği yapıldığını söyleyen Zeybek, "Listeler, Genel Merkezimizin tasarrufundadır. Bizlerin de buna söyleyecek sözü olmadığını düşünüyorum. Kimin aday sırasında olduğu önemli değil. Bizler partimizi en iyi yerlere getirmek ve çoğunluk olarak milletvekili çıkarabilmek için uğraş vereceğiz" diye konuştu.

                                 HALKIMIZIN DESTEĞİ ÖNEMLİ
         Halkın kendilerine vereceği desteğin çok önemli olduğunu belirten Zeybek şunları söyledi:

         "Cumhuriyetin, demokrasinin geleceği, terörün sona erdirilmesi, doğu ve güneydoğuda barışın sağlanması için bir Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ihtiyaç var. Bu süreçte de ülkenin geleceğini düşünen herkesle birlikte yürümeye hazırız. Doğuda yaşayan, etnik kimliği ne olursa olsun orada yaşayan halkımızla aramızda hiçbir sorun olamaz, bunu yaratmaya çalışanlara da bu millet müsaade etmeyecektir. Kargaşayı yaratanlar, şu anda yönetim erkini elinde bulunduranlardır. Partimizin örgütleri dimdik ayaktadır ve seçimden başarı ile çıkabilmek için büyük çalışmalar içerisindedir. Bizler de Samsun'da kazanımın en iyi şekilde olabilmesi için hep birlikte çalışacağız." 

            NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER