CHP’Lİ VEKİL HAYATİ TEKİN’DEN TÜRK KIZILAYI’NA KURBAN VEKÂLETİ

Türk Kızılayı Samsun Şubesi aracılığı ile kurban vekâletlerini toplayan Türk Kızılay’ına bir destek de CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin’den geldi.

CHP’Lİ VEKİL HAYATİ TEKİN’DEN TÜRK KIZILAYI’NA KURBAN VEKÂLETİ

     Kurban bağışı için Türk Kızılayı Samsun Şube başkanlığının İlkadım 19 Mayıs Mahallesi Ağabali Caddesi No:1/6 adresinde bulunan şube hizmet binasına gelen Tekin, “Kurban vekâletlerinin en güvenilir, amacına ve kuralına uygun olarak yerine getiren kurumların başında gelen Türk Kızılayı’nın vekâletimizi gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağından şüphe duymadığım için kurban vekâletimi Türk Kızılayı’na verdim. Hayırsever vatandaşlarımızın da aynı hassasiyeti göstermelerini temenni ediyorum” dedi.

    CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin’in kurban vekâletini Türk Kızılayı’na vermesinin önemli bir tercih olduğunu dile getiren Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, “Türk Kızılayı, veren el ile alan eli bir araya getirmeden vekâletleri gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırma noktasında büyün özen gösteriyor. Hayırsever vatandaşlarımızın da kurban vekâletlerini Türk Kızılayı’na bağışlayarak daha fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaşmamıza katkı sağlayabilirler” diye konuştu.

           NAMIK AZGIN

 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER