Çok önemli bir seçim dönemi yaşanacak

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, yaklaşan yerel seçimlerin önemine dikkati çekerek, "AK Parti'nin, bir puan oy kaybetmesi için bayram edecekler var. Bu seçim çok önemli" dedi.

                              Çok önemli bir seçim dönemi yaşanacak

       Partisinin Asarcık İlçe teşkilatını ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Mart 2013'te yapılacak yerel seçimlerin önemine işaret etti. Her zamankinden daha fazla oy oranıyla seçimlerden çıkılması gerektiğini belirten Demir, teşkilata 'çok çalışın' uyarısı yaptı.

                                    "HEDEFİ YÜKSEK TUTMALIYIZ"

      Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, beraberindeki AK Parti İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksal ile birlikte Asarcık İlçe teşkilatını ziyaret ederek, Başkan Hami Karakaş ve partililerle bir araya geldi. Burada seçimlerle ilgili değerlendirmede bulunan Demir, "Önümüzde yerel seçim süreci var, bunu çok iyi değerlendirmeliyiz. AK Parti bir puan oy düşüşü yaşasın diye bayram edecekler var. Yerel seçimlerden sonra Cumhurbaşkanlığı seçimi var ve halk seçecek. Bu önemli seçim sürecini çok iyi değerlendirmeliyiz. Teşkilatımızın tüm mensupları bugüne kadar gösterdikleri başarılı çalışmaları daha da artırmalı. Hedeflerimizi yüksek tutarak, seçimlere hazırlanmalıyız" dedi.

                                    " TOP YEKÜN KALKINMA VAR"

      AK Parti'nin zorluklar çekerek bugünlere geldiğini belirten Milletvekili Demir, "Başbakanımızı şiir okudu diye hapse attılar, partimize kapatma davası açtılar. Muhtıralarla gözdağı vermeye çalıştılar fakat hiçbirine boyun eğmedik. Hamd olsun bugünleri yaşıyoruz. Ülke olarak top yekün bir kalkınma ve istikrar sürecini yaşıyoruz. Bunu da milletimizin verdiği oylarla yapıyoruz. Bu seçimlerde milletimize AK Parti'nin hizmetini anlatmalı, bunun yanında AK Partili adaya oy vermenin gelecek için neden bu kadar önemli olduğunu aktarmalıyız. İnanıyorum ki, her zaman oylarını artıran partimiz, sizlerin desteğiyle bunu devam ettirecek" diye konuştu.

     Demir ve beraberindekiler daha sonra İlçe Kaymakamı Selman Kibaroğlu'nu makamında ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Kibaroğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen Demir, hayata geçirilecek projeler hakkında da bilgiler aldı.

                                                                                                 NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER