EĞİTİMCİ AHMET AKÇA, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı eğitimci Ahmet Akça, Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’den milletvekili olmak için aday adaylığını açıkladı.

EĞİTİMCİ AHMET AKÇA, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

      Eğitimci Ahmet Akça, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı binası önünde milletvekilliği aday adaylığı konusunda basın toplantısı düzenledi. 

       Toplantı da konuşma yapan AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven,”Değerli muhtarlarımız, sivil toplum örgütü temsilcilerimiz, Bafralı hemşehrilerimiz, değerli hanımefendiler, beyefendiler, basınımızın değerli mensupları AK Parti Bafra İlçe Başkanlığının aday adayı tanıtımı programına hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.7 Haziran 2015 Genel seçimleri için 25 dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Milletvekili seçimleri için aday adayları tanıtma heyecanını birlikte yaşıyoruz. Aday adaylarımız hem kendilerini tanıtacak, halkımıza da kendilerini anlatacaklar. Bununla birlikte AK Partimizin 12 yıllık iktidarında her alanda yapmış olduğu çalışmaları anlatmak için sahaya çıkmış durumdadırlar. İnşallah bu çalışmaların sonunda, teşkilatımızın temayülüne çıkacaklar. Halkımızın karşısına halk oylamaları ve anketlerle çıkacaklar.7 Nisan tarihinde de listelerimiz netleşmiş olacak” dedi. 

                     “TÜRKİYE’NİN İKİ ÖNEMLİ OVASI BİZİM İLİMİZDEDİR”

       Samsun’da oluşturacakları heyecanın tüm Türkiye’yi ve yeni Türkiye’yi inşa etmenin en önemli temel taşı olacağını belirten AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Eğitimci Ahmet Akça ise, “Gerekli bir gaye var, demek ki; bir amaç var, demek ki; bir hedef var. Bu gaye, bu hedef yeni Türkiye hedefidir. Gelişen Samsun hedefidir. Gelişen Samsun’u birlikte inşa etme hedefidir. 12 yıllık bir iktidar partisinin aday tanıtımı programındayız.12 yıllık bir iktidarda kalmış bir partinin adaylık tanıtımındaki bu heyecan 2002 yılında başlayan yeni Türkiye yürüyüşümüzün halkımızda karşılık bulduğunun göstergesidir. Onun için bu heyecan her zaman oylarda artarak devam etmiştir. 7 Haziran 2015 seçimi partimizin final seçimi olacaktır. 2002 yılı önceki karanlık günleri hep birlikte yaşadık. Paramızın pul olduğu, yarınımızdan emin olmadığımız, başörtüsü takıldığında terörist ilan edildiğimiz, okulda namaz kıldık diye ilticacı kabul edildiğimiz günleri gördük. Artık başörtüsü serbest oldu, ekonomimiz büyüdü, siyasi istikrarımız sağlandı. Artık sadece yarınızı değil,2023’ü,2053’ü, 2071’i gören Türkiye’deyiz. Şimdi 2015’de Türkiye, inşallah yeni anayasa ile 2023’ü,2053’ü, 2071’in yolculuğuna çıkacak. Bu duygu ve düşünce ile bu heyecanla, bu yeni oluşturacağımız yeni Türkiye’de bir harcımız olsun, bu yeni Türkiye’mizin yıldız şehri Samsun olsun, Samsun şehrini tanıyan, Samsun’u bilen Samsun’un köylerinde dolaşmış, mahallelerinde gezmiş, ırmağında yüzmüş, nebiyanın da soğuk suyundan içmiş, tütün tarlalarında dolaşmış, fındık bahçelerinde gezmiş bir kardeşiniz olarak, sebzelerin nasıl yetiştirildiğini çok iyi bilen bir kardeşiniz olarak, yeni Türkiye, gelişen Samsun olsun diye aranızdan yola çıkmaya niyet ettik” diye konuştu.

               NAMIK AZGIN               

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2015, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER