YURDUSEVEN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

YURDUSEVEN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

     Yurduseven mesajında, bayramlarda dargınlıkların, kırgınlıkların, kin ve öfkelerin unutulması, hoşgörü ve sevginin her koşulda egemen olması gerektiğini söyledi. 

      Birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı, duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Yurduseven, şöyle konuştu: 

     "Allah'a şükürler olsun ki bir bayrama daha kavuşmuş bulunmaktayız. Bayramlar millet olarak birlik ve bütünlüğümüzün pekiştiği, kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma duygularının en üst seviyeye çıktığı özel günlerdir. Bayramlarda dargınlar barışır, hısım akraba ve hastalar ziyaret edilir. Büyüklerin gönlü alınıp küçükler sevindirilir. Kurban bayramı olması nedeniyle maddi durumu iyi olmayan insanlarımız hatırlanır. Toplumsal huzurun ve güvenin sağlanmasında, insanlarımızın birbirine sevgi ve muhabbetle yaklaşmalarında bayramlarımızın tartışmasız çok büyük bir önemi ve katkısı vardır. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımızın olduğu şu günlerde, bayramların birleştirici ve kaynaştırıcı atmosferinin sağlayacağı katkı hiç şüphesiz kaçırılmaması gereken bir fırsattır. Kurban Bayramının İslam âlemine, Milletimize ve Bafra halkına hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz eder, Tüm hemşerilerimizin Kurban bayramını kutlar, saygılar sunarım."

                                                                                                                                                                                 NAMIK AZGIN

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER