BAFRA TSO’DAN SEKTÖREL MESLEKİ İSTİŞARE TOPLANTISI

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası sektörel İstişare toplantılarında hız kesmiyor.Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, ocak ayında başlamış olduğu sektörel bazda gerçekleştireceği İstişare toplantılarına, Mart ayında da hız kesmeden devam etti.

BAFRA TSO’DAN SEKTÖREL MESLEKİ İSTİŞARE TOPLANTISI

    Bafra TSO'nun, Bafra Öğretmenevinde Mart ayı içerisinde gerçekleştirdiği sektörel istişare toplantılarına, odaya kayıtlı 7 ve 8.Meslek Grubu üyeleri katıldı.

    Odaların ayakta durması için üyelerin desteğine her zaman ihtiyacı olduğunu belirten Bafra TSO Başkanı Göksel Başar,"Toplantımızın odamıza ve üyelerine, hayırlı olması dileği ile sözlerime başlamak istiyorum " dedi.

       Başar, "Ticaret ve Sanayi Odaları, 5174 sayılı yasayla kurulan sivil toplum örgütüdür. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Bafra,19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde 1700'e yakın üyesi bulunan, bir Ticaret ve Sanayi Odasıdır. Sizlerinde bildiği gibi yasalar bizi, odalara kayıtlı zorunlu tutuyor. Böyle bir zorunluluk olduğuna göre, bizde odamıza üyemize en iyi hizmet eden kurumlar haline getirmek konusunda kararlıyız. Ocak ayında başlayarak tüm üyelerimizle bir araya gelerek istişare edeceğimiz sektörel ve Bölgesel toplantılar tertipliyoruz. Bu toplantılarda üyelerimizden aldığımız görüşler çalışmalarımıza ışık tutacak ve katkı sağlayacak niteliktedir" diye konuştu. 

       Başar,"Bölgemizin ihtiyaçları olan konularda alt eleman yetiştiriciliği kursları açılması, Kredi kayıt bürosu, Hijyen Eğitimi Yönetmeliği, Bafra OSB ‘ye yeni yatırımcılar, Sera OSB, İkinci Fakülte, Kuş Cenneti ve kredi garanti fonu" konuları hakkında bilgiler verdi.

       Ayrıca Odamız 3.meslek grubunda faaliyet gösteren ve üyeliğinin 54.yılı olan Tuncer Yılmaz'a, üyeliğinin 53. yılı olan Şafak Ticaret Koll.Şti.adına Adnan Kaya'ya,4.Meslek grubunda faaliyet gösteren üyeliğinin 47.yılı olan S.S.Ağıllar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi adına Başkan yardımcısı  Yalçın Kapancı'ya, üyeliğinin 41.yılı olan  S.S.Şeyhören Ve Çevresi Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi adına Başkan Nuri Yıldırım'a,5.Meslek grubunda faaliyet gösteren üyeliğinde 41.yılı olan Memduh Aksu'ya ve 6.Meslek grubunda faaliyet gösteren üyeliğinin 46.Yılı olan Mehmet Kurt'a Şükran Plaketleri takdim edildi.

       Plaketlerini alan Bafra TSO üyeleri duygularını ifade ederek, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar'a ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerini sundular.

"ORTAK AKIL ÜRETEREK, ORTAK HEDEFİ ÜRETİRSEK, BAŞARI KAÇINILMAZ OLACAKTIR"

       Üyelerine yönelik 7.Toplantıyı yaptıklarını belirten Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, "Bizim hedefimiz, üyelerimizle sürekli irtibat halinde olmak, sorunları dinlemek ve çözüm çalışmalarını yapmak, aynı meslek gurubundaki insanları tanıştırmak ve kaynaştırmaktır. Her zaman üyelerimizin iyi ve kötü gününde yanlarında yer almak istiyoruz. Bu sebeple Bafra, Alaçam,19 Mayıs ve Yakakent ilçelerinde, o bölgelere ait istişare toplantılar yaptık. Bu güne kadar 6 grubun toplantısını düzenledik. Bu toplantı 7 ve 8.Meslek Grubu üyelerimiz için birlikte düzenlediğimiz toplantımızdır. Her zaman sorunları çözüm noktasında çaba sarf edeceğiz. İstişare etmek, ortak akıl üretmek, yönetim anlayışımızın temel ilkesidir. Biz gücümüzü ve enerjimizi üyelerimizden, ailelerinden ve çalışanlarından almaktayız" diye konuştu.

        Gündem konuları hakkında istişaresinde, Bafra TSO'nın üyelerinin soruları, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar tarafından cevaplandırıldı.   

                                                                                           NAMIK AZGIN 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER