TOPKAYA’DAN AZAY VE GÖKÇEAĞAÇ KÖYÜNE ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya, seçim çalışmaları kapsamında, Bafra ilçesine bağlı Azay ve Gökçe ağaç Köyünü ziyaret etti.

 TOPKAYA’DAN AZAY VE GÖKÇEAĞAÇ KÖYÜNE ZİYARETİ

       MHP Başkan Adayı Özgür Topkaya,"Çok sevgili köy sakinleri biz buraya ikinci sefer geliyoruz, bizleri böyle kalabalık karşılamanız gücümüze güç katıyor hepinize teşekkür ediyoruz. 30 Mart 2014 de yapılacak olan yerel secimler de iki parti yarışacak MHP ve AK Parti. Mevcut iktidar AK Parti Bafra'da 10 yıldır, Bafra Belediyesini yönetiyor. 1994–2004 arası belediye başkanımız Hasan Aslan Belediyeler arasında 1. ödülü almış bir Bafra belediyesi vardı. Bu ödülü hasan aslana biz vermedik, bizim iktidarımız da değildi.  Peki, 10 yılda Bafra belediyesi ne yaptı biliyor musunuz? Kredi aldı. Borcun üstüne borç ekledi. MHP ise 10 yılda Bafra Belediyesi 0 bütçe ile 8 tane hükümetle çalıştı başardı ödül aldı ve hizmet verdi. Değerli Köy Sakinleri Ben belediye meclis üyeliği yaptım, her yıl bütçe bize verilir.  Bakıyoruz gelir 50 trilyon gider 50 trilyon nasıl oluyorsa ayarlanıyor. Belediyenin yılık bütçesi 50 trilyon 5 yılda 250 trilyon yapar 150 trilyon Bafra belediyesinin yatırım yapması gerekiyor. Kanunen ön görülen bu yapılan hizmet yok. Ortada ne var? Devletin yaptığı hastaneyi Ben yaptım diye Kitapçık dağıtan Belediye, stadyum yapılıyor. Ben yaptım diyor. Halkın ödediği vergilerle Devletin yaptığı yatırımlara sahip çıkan bir belediye var.  Devlet ihaleye çıkardı su işleri ile biz de projesini yaptık suyu getirdik bu devletin işi sen yapmasan başkası yapar. Her devlet milletine hizmet eder az ya da çok bunu bilmeyiz görüyoruz hepimiz televizyonlarda sosyal medyada takdir vatandaşındır" dedi. 

      Topkaya, "Büyük Pazaryeri, modern pazaryeri diyorlar. Biz modernliğini göremedik. üstü kabalı bir yer, Yaz ayında pazaryeri esnaflarımızın, sıcaklıktan dolayı Pazaryeri'nin tavanına asmadık çarşaf parçası ve branda kalmadı. Sebzelerini koruyacak diye insanların cebeleştiğini görüyoruz. Kışın ise soğuk'tan gene aynı vahim tablolarla karşılaşıyoruz. Pazaryeri Kredi ile 1 trilyona üstüne mahal edildi, iki buçuk üç katına vatandaşına sattı ama borcu hala bitmedi bunu bilin.  Şimdi gidin bakın aynı Pazaryeri 19 Mayısa`da yapıldı. Bizim Pazaryerinden 2 kat daha büyük daha modern park sorunu çözülmüş, üstü yalıtım sistemi ile kapanmış modern bir Pazaryeri. Bafra yapılan modern Pazaryeri 140 bin üstüne çıkacak, kişiye hizmet verecek 19 Mayısa da ki Pazar 12 bin kişiye sizce bu göz boyamamı yoksa hizmet mi?" diye konuştu. 

      MHP Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya," Bafra girişine park yaptılar kredi ile oda 1 trilyonu buldu pazarda bir trilyonu buldu 4 trilyonda kar ettin Pazar taşlarını sattın, peki hizmet nerde? Araştırın özel bankalardan son bir yılda 40 trilyon para çektiler, secim yaklaşıyor diye kaldırım yapıyorlar, asfalt yapıyorlar, kitapçık yapıyorlar pankartlarla bilbordlarla göz boyuyorlar ama belediye şirket işçilerinin maaşlarını veremiyorlar para veremediğin insanı niye işi alıyorsun ki;  Belediyenin bütçesini halkın yararına kullanmıyorlar. Yeni büyük şehir yasanına göre biliyorsunuz artık köylerde ev yaptırmak artık, masraflı. Şimdi biz Tip Proje hazırlayacağız köylerdeki vatandaşlarımıza bu projeleri ücretsiz vereceğiz. Ev yaptırmak isteyen vatandaşımız bize gelecek örnek projelerin için den projesini alacak gidecek. Bunun sözünü size veriyoruz" şeklinde konuştu. 

                                                                            NAMIK AZGIN  

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER