MHP Çetinkaya Beldesine çıkarma yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya Çetinkaya beldesini ziyaret etti.

MHP Çetinkaya Beldesine çıkarma yaptı

      MHP Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya'yı, Bafra ilçesine bağlı Çetinkaya belde sakinleri, MHP Teşkilatını belde merkezinde kalabalık bir grupla karşıladı.

      Çetinkaya Beldesi gezisine; Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, MHP Bafra Belediyesi eski Başkanlarından Hasan Aslan, MHP İlçe yönetim kurulu üyeleri ve partili vatandaşlar katıldı.   

        Seçim çalışmaları kapsamında ilk konuşmayı yapan Bafra Belediyesi eski başkanlarından Hasan Aslan,"Muhterem Çetinkayalılar uzun yıllar sizlerle hep beraber olduk ne söz verdiysek o sözün arkasında durduk. 1995,1997,1999,2004 yıllarında sizlerle hep kol kola mücadele ettik. Çetinkaya'ya Milliyetçi Hareket partisinin bayrağını hep beraber diktik, zaman, zaman kesintiler olabilir biz hiç kimseye küskün kırgın değiliz. Ancak şunu iyi bilirim ki; ben çetin kayada girmediğim hiçbir ev kalmadı sıkmadık el bırakmadık. Çetinkayalı hemşerilerimiz bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Yine huzurunuza dostlarımızla geldik memleketimizin hali zorda memleketimizi bölmek isteyenler var ellimizdeki avucumuzdaki verğileri talana çevirenlere dur demek için sizin yanınıza geldik. Değerli hemşerilerim inşaat mühendisi genç bir kardeşimizi geçen dönem  belediye meclis üyesi yaptık,Bu dönemde belediye başkan adayımız,teşkilatlarımız ve genel merkezimiz tarafından uygun görüldü bizde kardeşimizin arkasındayız ben 45 senedir bu dava nın için deyim ne partimi ne bir ülkücü kardeşimin yüzünü hiçbir zaman yere eğmedim. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı birbirimize sarılma zamanı Milliyetçi Hareket Partisi olarak hepinizden genç kardeşimize destek istiyorum" dedi.

        MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya;" Bizler nasıl bir göreve talip olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürmekteyiz. Bende sizlerin içinden gelen bir vatandaşım, köylülerimizin sıkıntısını en iyi şekilde ben bilirim. Mahsulünüzün de para etmediğini çok iyi biliyorum. Bu gün Bafra bölgemize yatırımların gelmediğini görüyoruz. Çiftçimiz için hedefimizde Organik tarım var. Çalışmalarımızın bir kısmını bu yönde sürdüreceğiz. Bafra'nın tarımı Türkiye de özellikle organik tarımda 1 numara yapmayı hedefliyoruz. Samsun Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Ferhat Günaydın Bey ile beraber Bafra nın köyleri için projeler hazırlandık. Bizleri bu zorlu meşakkatli yolda yalnız bırakmayacağınıza gönülden inanıyoruz" diye konuştu. 

        MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ise,"Değerli Çetinkayalı hemşerilerim öncelikle 2011 seçimleri üzerinden yaklaşık 3 yıl gibi bir süre geçti Milliyetçi Hareket partisi Türkiye büyük millet meclisinde muhalefet partisi olarak temsil edildi. Bende muhalefet partisi milletvekili olarak gerek Samsunumuzu gerek Bafra'mızın ve köylerimizin sorunlarını Milliyetçi Hareket Partisi görüşleri doğrultusunda mecliste temsil ediyorum. Artık AK Parti hükümetinin sadece parlamentoda parmak çoğunluğu kaldı. Sayın Başbakan toplumun bir kesimiyle kavga ediyor. 17 Aralık sürecin de bir yolsuzluk patladı gidiyor Türkiye büyük millet meclisine fezlekeler bir türlü gelmiyor. Fezleke ne demek biliyor musunuz? Yolsuzluklara bulaştıkları savcı tarafından yapılan mütalaası büyük Millet meclisine gelirse bunlar konuşulacak tartışılacak ve kamuoyunda duyacak onun için bu fezlekelerin Türkiye büyük millet meclisine gelmelerinin önünü kestiler Bakın Koray Aydın ne yaptı suçladılar zamanın da Koray Aydın gitti, yüce divanda yargılandı kendini akladı bütün suçlamalardan berat etti. Değerli hemşerilerim bizler Milliyetçi hareket partisi olarak genç kardeşimize sizlerden destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

                                                                           NAMIK AZGIN 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER