MHP ADAYI TOPKAYA’DAN KÖY ZİYARETLERİ

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya, seçim çalışmaları kapsamında Bafra ilçesine bağlı Karaburç ve Kuşçular köylerini ziyaret etti.

 MHP ADAYI TOPKAYA’DAN KÖY ZİYARETLERİ

     MHP Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya,Karaburç ve Kuşçular Köyünde vatandaşların sıkıntılarını dinledikten sonra çözüm noktasında projelerini anlattı.

     Ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, hizmet sevdalısı olduğunu ifade eden Topkaya, " Büyük Pazaryeri, modern pazaryeri diyorlar.Biz modernliğini göremedik.Üstü kabalı bir yer,yaz ayında pazaryeri esnaflarımızın, sıcaklıktan dolayı  Pazaryeri'nin tavanına asmadık çarşaf  parçası ve branda kalmadı .Sebzelerini  koruyacak diye insanların cebeleştiğini görüyoruz. Kışın ise, soğuk'tan gene aynı vahim tablolarla karşılaşıyoruz.   Pazaryeri Kredi ile bir trilyona mal edildi, iki buçuk üç katına vatandaşına sattı ama borcu hala bitmedi bunu bilin. Bakıyorsunuz,  Bafra'ya gerçekten yakışmayan bir sebze halimiz var. Bunun haricinde belediye hizmet binası yapılması düşünülen ve Bafra'nın en kıymetli yeri durumundaki, eski itfaiye binasının yerini, SGK'ya borcu olduğu için basiretsiz bir yönetim anlayışı ile takas edildi" dedi. 

                   "10 YILDA BÜTÜN HİZMETLER BİR BÖLGEYE OLMAZ "

    Özgür Topkaya,"Gençlik merkezi yapacağız dediler, Bafra'nın göbeğine Gençlik Merkezi diktiler. O dönem biz dedik ki, Fatih mahallesine, Gazipaşa mahallesine ya da Bahçeler mahallesine yapın, bütün hizmetler 10 Yıldır Bulvar bölgesine yapılıyor. 17 mahalle'nde kaldırım yapılmamış hizmet gören yerlere yapboz gibi hizmet mi olur? Rus pazarının hali ortada, Gençlik Merkezini başka mahallelere almak için 6 ay meclisi zorladık. Ama yeterli sayımız olmadığından mahallelerimize getiremedik. O zamanın bakanı talimat veriyor, bu oylamayı meclisten geçirin yoksa ihraç ederim sizi ve Türkeş Parkı yanına AK Parti Meclis üyeleri oy birliği ile Gençlik Merkezini bakanın istediği bölgeye yaptırdılar açılışı da oldu ama faaliyet'te mi orası'da? Bafra'da engeli kardeşlerimiz için 5 yılda ne yaptınız? Bu müdür şeffaflık bu mudur Sosyal Belediyecilik anlayışı hani adil olacaktınız. Akşamları ramazan sokağına gezmeye, eğlenmeye çay içmeye giden vatandaş artık o kültüründen de mahrum oldu. Kent meydanı yaptık dediler, konser verdiler, iftar yemeği verdiler ama bakıyoruz ki, insanımızın ihtiyacını göre bileceği bir tane lavabosu yok otoparkı var oda sular seller altında Kent Meydanında konser veriyorsun. Yeni yaptığın bir meydanın göçme tehlikesi nasıl olur meydanın ortası göçer diye konserde insanlar kenarlara uzaklaştırdılar. Birde modern Kent Meydanı yaptık diye övünüyorlar. "Bizim belediyecilik anlayışımız, uzatılan eli tutmak; herkese el uzatmak, darda kalanın dostu olmaktır. Biz, Milliyetçi Hareket Partisi olarak çiftçimizin sorunlarını iyi biliyoruz. Bu anlamda yerel yönetimlerin etkin gücünü en üretken biçimde kullanarak ilçemizi  çağdaş, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent vizyonuna ulaştırmaktır hedefimiz. Üretken Belediyecilik anlayışımızla üretimin ve üreticinin desteklenmesi yönündeki projelerimizi hayata geçirebilmemiz için 30 Mart'ta Bafra'mızı birlikde inşa edelim bizler, MHP olarak halkımızın emrine geldik" diye konuştu. 

    MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ise," 10 yılı aşkın AK Parti iktidarı döneminde geldiğimiz nokta şuraya vardı. Yaptıkları tüm haksızlık, hukuksuzluk, adam kayırma, yolsuzluk, rüşvet ve talan yavaş yavaş fışkırmaya başladı. AK Parti hükümeti kendini kurtarmak için uğraşıyor artık sizinle hiçbir işi yok ve yeni çıkardığı yasalarla kendi yolsuzluklarının üstü örttürmeye çalışılıyor, bakın dört bakan hakkında fezleke verildi. Türkiye büyük millet meclisine bu fezlekeler bir türlü gelmiyor. Fezleke ne demek biliyor musunuz konuyu biraz açalım bakanların hangi yolsuzluklara bulaştıkları savcı tarafından yapılan mütalaası Millet meclisine gelirse bunlar konuşulacak tartışılacak ve kamuoyu'nda duyacak onun için bu fezlekelerin Türkiye büyük millet meclisine gelmelerinin önünü kestiler ayrıca ne yaptılar diğer bakan çocukları'nın davalarının devam etmemesi için savcılar görevden aldılar başka savcılar görevlendirdiler.  Ne yaptılar adli kolluk yönetmeliğini değiştirdiler kısacası sizin derdinize düşmedi hükümet kendi derdine düştü, evet sizlere de bir paket makarna bazı şeylerde veriyorlar ama siz bundan daha çok şeyleri hak ediyorsunuz siz sadakaya mahkûm edilecek insanlar değilsiniz. Elbette sosyal devlet imkanlarını kullanarak fakir insanına yardım eder ama vatandaşını fakirleştirdi yardıma muhtaç etmek başka bir şeydir. Sizlerin işe ihtiyacınız var sizin çalışmaya ihtiyacınız var sizi köhnemişliğe sizi sadakaya mahkûm etmek doğru bir yaklaşım değildir" şeklinde konuştu.

           Topkaya'ya ziyaretlerinde, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Bafra MHP İlçe Başkanı Hüseyin Acar ve partililer eşlik etti. 

                                                                                      NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER