MÜRTEZAOĞLU, ÇETİNKAYA BELDESİNİ GEZDİ

Büyük Birlik Partisi(BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, seçim çalışmalarına Bafra ilçesinin Çetinkaya Beldesinde devam etti.

MÜRTEZAOĞLU, ÇETİNKAYA BELDESİNİ GEZDİ

     Seçim gezileri kapsamında ziyaretlerine devam eden BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Çiftçinin sıkıntısından haberdar olduğunu kaydeden BBP Bafra Belediye Başkan Adayı Serhat Mürtezaoğlu, sorunlara çözüm getirecek projeleri olduğuna da vurgu yaptı.

      "BU SEÇİMDE BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNİ DESTEKLEMENİZİ İSTİYORUM"

    Seçim çalışmaları kapsamında köyleri ve beldeleri ziyaret ettiklerini belirten BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, " 30 Martta biliyorsunuz yerel seçimler yapılacak, Büyükşehir yasası gereği beldelerimiz, köylerimiz artık ilçemizin belediyemizin kapsamına girecek. Yani bir mahalle kapsamına girdi. Dolayısıyla hizmetler, Bafra Belediyesinde yapılacak. Dolayısıyla Bafra Belediyemizin hizmetlerinin iyi olması için bir projeye ihtiyacı var. Allah nasip ederse, biz ekibimizle projelerimizle çok ciddi hazırlıklar yaptık. Bakın bugüne kadar Büyük Birlik Partisi var olmasına rağmen gerek teveccühü göremedi. Rahmetli genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nu herkes çok sever. Fakat iktidar olma noktasında bir yere gelemedi. Muhsin başkanın vefatından sonra Büyük Birlik Partisinin sonlanacağı gibi bir algı oluştu toplumda, ancak böyle olmadı. Bu millete hizmet etmek için Muhsin başkana inanmış dava arkadaşları bizler, davamıza devam ettik ve bunun için buradayız" dedi.   "BAFRA'YI YENİDEN AYAĞA KALDIRMAK İSTİYORSAK, BUNU BİRLİKTE YAPMAYI İSTİYORUZ"

      Proje ve ekip çalışmasını her zaman önemsediklerini belirten Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, "Hizmet adına bizim ekibimiz, çok sağlam ve sağlıklı bir ekiptir. Bafra için hazırladığımız projelerimiz çok güzel belki yarın öbür gün bu bölge, Çetinkaya Bölgesi Bafra'nın geleceği açısından en açık olacaktır. Bu bölge imar planlarıyla ilgili bir takım çalışmalar yapılması gereken bir bölgedir. Yani acilen canlandırılması gereken bir bölgedir. Allah izin verirse, bizim canlandırma konusunda projelerimiz var. Sizlerde Büyük Birlik Partisine teveccüh ederseniz, biz bu projeleri ekibimizle birlikte, sizlerin, Bafra'nın tümünün katılımıyla birlikte gerçekleştirmek istiyoruz" diye konuştu.

                " YEREL SEÇİMDE ASLA KÜÇÜK, BÜYÜK YOKTUR"

      Bafra'nın tarım memleketi olduğunu ve tarım projelerinin olduğunu vurgulayan Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan Adayı Serhat Mürtezaoğlu, "Yerel seçinde asla küçük büyük yoktur, millet isterse her şey olur. Bu seçimin genel seçimle alakası yoktur. Yerel seçimde finalde, önce giden finali yakalayan ekip seçimi kazanır. Yerel seçimde baraj diye bir şey yoktur. Burada yerel seçimde hepimizin değerlendirilmesini istiyorum. Çalışmalarla ilgili bir açıklama yapmak istiyorum. Bir makinenin makinesi bozulmuş. Bu makineyi tamir etmek üzere usta çağrılmış. Bu usta çağrılmadan evvel makineyi yapabilmek için bütün gücünü işletmenin sahibi kullanmış fakat başaramamış. Usta geldi makine'ye çekiçle bir çekiç vurdu. Makine çalışmadı düzeldi. Makineyi yapan usta işyeri sahibinden ustalık fiyatı bin dolar istedi. Nasıl oldu işyeri sahibi, bir şeyi yapmakta ilgili yere vurmak 1 dolar yani 1 lira, makinenin gerekli yerine vurulacağını bilmekte 999 liradır. Toplam bin lira, dolayısıyla makineyi iyi çalıştırmayı bilen kişileri ve ekipleri bilmenizi istiyorum. Bu anlattığım konu millete hizmet etme meselesidir. Bu hizmet etme meselesinin artık bize geldiğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

                                                                NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER