SP Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Saadet Partisi(SP) Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı Hacınabi Mahallesi Hacı Ahmet Sokakta yapıldı.

SP Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

   Açılışa Saadet Partisi(SP) Samsun İl Başkanı Av. Hasan Bayram Var, SP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural, SP. Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, SP Bafra Belediye Başkan Adayı Selçuk Yıldırım ve partililer katıldı.
    Açılış Konuşmasını Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, "Türkiye`de bir seçim süreci yaşıyoruz. Bafra'da Belediye Başkan Adayını ilk açıklayan siyasi partiyiz. Bu seçim sürecinde Türkiye içi boş polemiklerin, iç boş tartışmaların esiri edilmiştir. Türkiye`nin yeni bir sese, söze, siyasete ihtiyacı var. Bunun adresi de Saadet Partisidir. Sadece insan odaklı bir hizmete kendini adayan bir belediyecilik görüşlüdür milli görüş. Hoş geldiniz diyor saygılarımı sunuyorum" dedi.
      SP Samsun İl Başkanı Av. Hasan Bayram Var ise, "Sevgili Bafralılar, Değerli kardeşlerim bugün 30 Mart seçimlerini kazanacağımız günün çalışmalarını yapmak için Seçim Koordinasyon Merkezini açıyoruz. Milli görüş belediyeciliğini anlatmamıza gerek yok. Hayır ve hizmet konusunda her şey milli görüş ile başladı. Biz nezaman belediyelerin yönetimini diğer partilere bırakmak zorunda kaldık o zaman belediyeler rüşvetle anılmaya başlandı. Milli görüş olduğu zaman rüşvet yok bunlar olduğu zaman var. Mahkemeler bunun kararını veriyor. Bunun söylentisi bile Belediye Başkanlarımızı o koltuklarda tutmaması lazım. İç İşleri Bakanlığımızın bir istatistiği var.2009'dan bu yana belediyelerdeki rüşvet ve yolsuzlukların hemen hemen hepsi mecliste grubu kurulan partilerin belediyelerini ait. 1.si AKP, diğeri CHP ondan sonra MHP ve BDP de var bunların arasında Saadet Partili belediye yok. Rüşveti alanda verende melundur, diyebilen tek parti Saadet partisidir" diye konuştu.
      SP Bafra Belediye Başkan Adayı Selçuk Yıldırım ise," Çok muhterem Bafralı Hemşerilerim Bafra`da iddialı olduklarını söyleyen partiler tarafından Bafra 20 yıl idare edildi. Biri MHP bir diğeri AKP bunlar bizim içimizden çıktı hepsi arkadaşımız hepsini seviyoruz. Sizi Samsuna Sokmayanlar, 3 vasıta değiştirmenizi sağlayan Bafra`ya bir çivi çakmayanların söyleyecek hangi sözü vardır merak ediyoruz. 5 yılda belediye anlamında Bafra yapılan tek bir yatırım gösterelim. Sayın başkanım 33 proje yaptık diyor. Bunlar devlet yatırımı belediyenin yaptığı tek iyi yatırım, eskiden balık tutmaya Altınkaya Barajına gidiyorduk şimdi yeni meydana gidiyoruz. İşsizlik projelerini geçtim temel belediyecilik kapsamında ne hizmet almış Bafra.  30 dakika Pazar yanında arabayla gezdik. Park yapabileceğimiz otoparkımız yok. Şu milletten nasıl oy isteyeceksiniz merak ediyoruz. Şimdi koltuğu korumak için bütün belediye personeliyle birlikte, 4 sene yatmışsınız son 6 ayda belediyenin kasasında çok para varmış gibi gösteriyorsunuz. Belediyeyi son 20 yıldır biz mi bu kadar borca soktuk? Bu seçim iki parti arasında geçecek Saadet Partisi ve diğerleri arasında. Bir elimize güneşi diğer elimize ayıda verseniz biz bu davadan vazgeçmeyiz" şeklinde konuştu.
    SP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural, Samsun'da ve Samsun'un ilçelerinde milli görüş adına ülke genelinde olduğu gibi örnek belediyecilik çalışmaları yapacaklarını kaydetti. 

    SP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural ise, "Diğer partiler gibi rant peşinde koşup para kazanmak için belediye başkanlığı yapmıyoruz inşallah yapmayacağız. Bizim partimiz çok parti çıkardı. Biz doğurgan bir partiyiz ama bizim aslımız burada. Boynuz kulağı geçermiş ancak boynuz kurtlanırsa, Boynuzun içine para, çanta, rant girerse o boynuz çürümeye ve yok olmaya başlar. Biz komşusu açken tok yatan bir toplum istemiyoruz. İnsanca yaşayacak seviyeye getireceğiz. Belediyecilik mühendislik işidir. Bizim ekibimizin büyük bölümü mühendistir. Size Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı olarak söylüyorum inşallah Karadeniz`e Deniz Otobüslerini ilk defa biz getireceğiz" dedi. 

                                                                             NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER