BAFRA MUHTARLAR DERNEĞİ YENİ BİNASINA TAŞINDI

Bafra Muhtarlar Derneğinin yeni binasının açılışı yapıldı.

BAFRA MUHTARLAR DERNEĞİ YENİ BİNASINA TAŞINDI

       Bafra`da bulunan 141 mahalle muhtarını temsil eden Muhtarlar Derneği'nin yeni hizmet binasının  açılış törenine; Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili adayı Ahmet Demircan,Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay,Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın,Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, CHP Samsun Milletvekili adayı Şaban Sevinç, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

      Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır yaptığı konuşmada dernek binasının açılışında destekte bulunan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Bafra Kaymakamı Halis Arslan'a, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner  ve yönetimine teşekkür etti.
      Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, "Muhtarlarımız mahallelerinden seçilmiş insanlar. İşleri yürütmede muhatap olduğumuz ve devamlı beraber olacağımız arkadaşlar. Muhtarlarımız demokrasimizin başlangıç noktalarıdır. Muhtarlık sabır, çalışkanlık, gayret, fedakarlık ve adamlık demektir. Muhtarlık insanımızın derdiyle dertlenmek, sevinçleri ile mutlu olmaktır" dedi.
       Bafra Kaymakamı Halis Arslan da, “İçişleri Bakanlığı tarafından çok önemli bir proje E- Muhtar başlatıldı. Bundan sonra çalışmayanın vay haline. Orada belirleyeceksiniz, taleplerinizi, isteklerinizi, düşüncelerinizi, eleştirilerinizi. Vatandaşın ilk başvuru yaptığı yer, muhtarlarımız oluyor. Onlar da bizlere istek ve taleplerini sunuyor. Onun için muhtarlar mahallenin sözcüsüdür” diye konuştu.
        Konuşmaların ardından açılış yapıldı. Dernek binasını gezen davetliler daha sonra Bafra Şehir Kulübünde verilen yemeğe katıldı.
        Yemek öncesi Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından, 25 yıl ve üzeri hizmet yapmış olan muhtarlara plaket ve şükran belgesi verildi.
NAMIK AZGIN 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2015, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER