BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: 'ANNELER SOLMAYAN ÇİÇEKLERDİR'

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Şahin mesajında “Anneler solmayan çiçeklerdir” dedi.

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: 'ANNELER SOLMAYAN ÇİÇEKLERDİR'
                                    'BİZLERİ 9 AY KARNINDA TAŞIYOR'

        Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “ Peygamber Efendimizin “Cennet annelerin ayakları altındadır” muhteşem sözüne muhatap olmuş olan annelerimiz; sabır, fedakârlık, sevgi, şefkat ve merhametin bir arada bulunduğu en kıymetli varlıklarımızdır. Onlar hiçbir zaman solmayan ve solmayacak olan çiçeklerimizdir. Her şeyden evvel annelerimiz bizleri 9 ay karnında taşıyor, ilk onunla tanışıyoruz. Hayatını tamamen bizlere vakfediyorlar. Onların haklarını asla ödeyemeyiz" diye konuştu.

                            'SON BULMASINI TÜM KALBİMLE DİLİYORUM'

          Evladını şehit vermiş, bunun acısını her dakika yaşayan annelerimizin var olduğunu söyleyen Başkan Şahin, “ Engelli çocuğu için kendi hayatını feda etmiş, o evladı için çırpınan annelerimiz var. Çocuklarını bakmak ve okutmak için çalışan emek veren annelerimiz var. Yemeyen, içmeyen, giymeyen çocuklarına veren annelerimiz var. Hepsine saygılarımı sunuyorum. Ne yazık ki kadına şiddet de var, bu kadar büyük fedakârlıkların insanı olan annelerimize şiddet var. Bunun da son bulmasını tüm kalbimle diliyorum. Bu duygu ve düşünceler içerisinde başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye ifade etti.

           Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2015, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER