MHP’DE BAYRAMLAŞMA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra ilçe teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla parti binasında bayramlaşma töreni düzenledi.

 MHP’DE BAYRAMLAŞMA

      MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar,7 Ağustos 2014 tarihinde Cumhurbaşkanı Adayı Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Samsun'u ziyaret edeceğini bildirdi.    

       Bayramlaşma törenine;  MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, Bafra Belediyesi eski başkanlarından Belediye Meclis üyesi Hasan Aslan, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu, Bafra Belediye Meclis üyeleri, İşadamları, Mesleki Oda Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri, Sendika Temsilcileri ile partililer katıldı.

       Bayramlaşmada konuşma yapan MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, "Ay yıldızlı Al Bayrağın gölgesinde yaşayan müslümanlar, bizler elimizi vicdanımıza koyarak çalışmak zorundayız. Zira bu Cumhurbaşkanlığı seçimi Türkiye milleti için belki Çanakkale, belki de İstiklal Harbindeki nasıl ise, bu suretçe farksız diyeceğim. Adeta bakıldığı zaman hırsızı yakalayanı cezalandıran keza din ile alay eden bir hükümet ve etrafındaki bakanları sürekli duyuyoruz. Bizler önümüzdeki sü retçe, süreç kısıtlı ama dini bütün, vatan perver, Türk Milliyetçisi aynı zamanda, büyük bir devlet adamı 57 İslam ülkeleri arasında başkanlık, İslam Ülkeleri Birliği Teşkilatı Genel Sekreterliği yapmış olan Ekmeleddin İhsanoğlu beye Milliyetçi Hareket Partisi olarak oy ve destek isteyeceğiz. Bu sadece bir Cumhurbaşkanlığı seçimi değil, yeni Türkiye'den bahsediliyor. Yani 1000 Yıllık Türk Tarihini, 1200 yıllık Türk Devlet geleneği yerine, şuanda devletin başındaki başbakanımız maalesef Yeni Türkiye'den, yeni devletten bahsediliyor. Bu anlayış köksüz bir anlayıştır. Dünü olmayanın, yarını da olmayacaktır" dedi.

        MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç ise, "İslami bir nizamın daha çabuk tesisi için Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ekmeleddin İhsanoğlu Bey Samsun'umuza geliyor. Samsunda sivil toplumların hepsine Samsun Büyük Otelde hitap edecek. Bayramın ülkemize de birlik, beraberlik, sevgi, saygı ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

                                     NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER