Milletvekili Demir: “Alaçam kabuğunu kırıyor”

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Alaçam, belediye ve hükümet yatırımlarıyla artık kabuğunu kırıyor" dedi.

Milletvekili Demir: “Alaçam kabuğunu kırıyor”

        Alaçam İlçesi'nde bazı ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, belediye ve hükümet yatırımlarıyla ilçenin kabuğunu kırmaya başladığını söyledi.

       Milletvekili Demir, AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül ve beraberindeki partililerle ilçede bazı programlar gerçekleştirdi. İlk olarak Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar'ı makamında ziyaret eden Demir, çalışmalar hakkında görüşmeler yapıldı.

        Başkan Uyar, yapacağı projeler hakkında Demir'e bilgiler verdi, bazılarıyla ilgili de yardımlarını istedi. Demir ve beraberindekiler daha sonra ilçede yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi'ni de ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı kaynaklarıyla yaptırılan merkezi gezen Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener'den bilgiler aldı.

         Alaçam'ın artık kabuğunu kırmaya başladığını söyleyen Milletvekili Demir, "Yerel seçimlerin ardından AK belediyecilikle tanışan Alaçam'da Belediye Başkanı Hadi Uyar ve ekibinin çok güzel projeler üzerinde çalıştığını biliyorum. Bugüne kadar hep unutulmuş bir ilçe olan Alaçam, inşallah önümüzdeki günlerde adından söz ettirir hale gelecektir. Bu konuda özveriyle çalışan Belediye Başkanımız ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum. Alaçam sadece belediye olarak değil hükümet yatırımlarıyla da canlılık kazanıyor. Alaçam'da yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi buradaki gençlerin kullanabileceği çok güzel bir yer olmuş. Buranın ilçeye kazandırılmasında emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a ve bürokratlarına teşekkür ediyorum" dedi.

         Milletvekili Demir, ilçe merkezinde bazı vatandaşlarla da sohbet etti.

          NAMIK AZGIN

 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER