MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, 1 KASIM SEÇİM ÇALIŞMASI KAPSAMINDA SALIPAZARI'NDA

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Başka Türkiye yok. 78 milyon aynı gemide yolculuk ediyoruz. AK Parti iktidarı ile ülkemizde sağlanan güven ve istikrar ortamının devamı için 1 Kasım'da sandık başına giderek oyumuzu kullanalım" dedi.

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, 1 KASIM SEÇİM ÇALIŞMASI KAPSAMINDA SALIPAZARI'NDA

    AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 1 Kasım Seçim çalışmaları kapsamında Salıpazarı ilçesinde bir dizi programlar gerçekleştirdi.
    Salıpazarı ilçesinde sabah kahvaltısında muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, yöneticileri, mahalle başkanları ve ilçede partinin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.
     Başka Türkiye'nin olmadığını, aynı gemide yolculuk ettiklerini belirten Milletvekili Köktaş, "Ülkemiz geçtiğimiz 13 yılda, yani AK Parti iktidarı ile birlikte, genç ve nitelikli işgücü, dinamik ve istikrarla büyüyen ekonomisi, rekabetçi özel sektörü, büyük ölçekli iç pazarı, yerleşmiş mali disiplini, gelişen altyapısı ile dünyada yükselen bir güç konumuna geldi. Bu olumlu gelişmeler sonucunda dünyanın 17’nci büyük ekonomisine sahibiz. 2023 vizyonu doğrultusunda ülkemizin dünyada savunma sanayiinde gelişmiş ilk 10 ülke arasına girmesini hedefliyoruz. İstikrarımız devam ettiği sürece Allah'ın izniyle Türkiye dünyanın 17'nci değil, 10'uncu ekonomisi haline geliriz. Bu yüzden; başka Türkiye yok, 78 milyon hep birlikte aynı gemide yolculuk ediyoruz. Fakat Türkiye ne zaman bir adım öne çıksa, önüne nasıl set kurulduğunu, nasıl zincirlerle bağlandığını görüyoruz. İşte 1 Kasım seçimleri bir takım şer odaklarının setlerinin ve zincirlerinin kırılacağı önemli bir gündür.  inşallah 1 Kasım'da aziz milletimiz sandık başına giderek oyunu kullanacak, ders verilmesi gerekenlere ders verecek, cevap verilmesi gerekenlere de en sert cevabı verecektir" dedi.
      Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Başkanı Yücel Kaya, İl Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Piyale ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katılımı ile Milletvekili Köktaş daha sonra, Yeni, Gökçeli, Orta ve Bereket mahallelerinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. 
     Sohbet ortamında geçen ziyaretlerde hemşehrilerinin talep, sorun ve görüşlerini dinleyen Milletvekili Köktaş, çocuklara da oyuncak hediye ederek onları sevindirdi. 
     AK Parti olarak, aile kurumunu güçlendirmeyi, çocuklarımızın nitelikli bir biçimde yetişmelerini sağlamayı insan merkezli kalkınma politikalarımızın ana ekseni olarak kabul ettiklerini belirten Milletvekili Köktaş, "Biz, sahip olduğumuz güçlü aile yapımızı diğer toplumlara göre önemli bir fark ve avantaj olarak görüyoruz. Sosyal dayanışmamızı ve her türlü güçlüğe karşı ayakta kalışımızı güçlü aile yapımıza borçluyuz. Ailelerimizi; bizi biz yapan değerlerimizin taşıyıcıları ve bireyi topluma, toplumu bireye bağlayan önemli birer köprü olarak değerlendiriyoruz. AK Parti olarak, gelecek idealimiz olan güçlü toplumun esasının sağlam ve mutlu bir aile olduğunu biliyoruz. İlke ve değerlerin nesiller arasında sağlıklı bir biçimde aktarılmasını sağlayan aileyi ilk ve en önemli eğitim kurumu olarak görüyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız kaliteli bir aile ortamında büyürken, ruhen ve bedenen sağlıklı bir biçimde yetişecekler ve topluma dinamizm kazandıran nesiller  oluşturacaklardır. Çocuklarımızın insani ve ahlaki değerlere sahip, bilinçli, iyi eğitimli, saygılı ve kendine güvenen fertler olarak yetiştirilmelerini sağlamak amacıyla yine önemli çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
          NAMIK AZGIN
 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER