AK PARTİ ADAYI AV.ORHAN KIRCALI: “TAŞERONLARIMIZA KAMUDA İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ”

Kırcalı,1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında, Bafra ilçesinin Bakırpınar, Kahramandere, Sarıköy, Üçpınar ve Taşköprü mahallelerini ziyaret ederek, seçim çalışmalarını sürdürdü.

AK PARTİ ADAYI AV.ORHAN KIRCALI: “TAŞERONLARIMIZA KAMUDA İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ”

   AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı,1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında, Bafra ilçesinin Bakırpınar, Kahramandere, Sarıköy, Üçpınar ve Taşköprü mahallelerini ziyaret ederek, seçim çalışmalarını sürdürdü.
  AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı beraberinde Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, Hüseyin Çamaş, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetimi,  Ak Parti Bafra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adnan Günal ve yönetimi, Ak Parti Belediye Meclis üyeleri ve çalışma arkadaşları ile Bakırpınar, Kahramandere, Sarıköy, Üçpınar, Taşköprü mahallelerine giderek, vatandaşlarla sohbet etti.  
    Kırcalı, Gidilen her mahallede muhtarlar, Ak Parti Mahalle Temsilcileri ve partili partisiz vatandaşlar tarafından sevgi, saygı ve muhabbetle karşılandı.
   AK Parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“ 1 Kasım seçimlerinde milletimizin kararının AK partinin tek başına iktidarı olacağına inanıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda halkımızdan bunun güçlü işaretlerini görüyoruz. Ak parti olarak 13 yıldır hangi sözleri verdiysek çok şükür tuttuk. Hangi vaatlerle halkımızın karşınıza geldiysek onları yerine getirdik. Milletimizin desteğini aldık.  Başbakanımızın açıkladığı seçim beyannamemiz ise toplumumuzun tüm kesimlerine hitap ediyor. Her zaman ihtiyaçlar değişir. Hizmetlerin çıtası yükselir. AK parti olarak bunları dikkate alıyor ve çıtayı ülkemizin imkânları ölçüsünde yükseltiyoruz.  1 Kasım seçimlerinden sonra Taşeronluk çerçevesinde kamunun ihtiyaç duyduğu işlerde çalışan taşeronları kamuda istihdam etmeye başlayacağız. Esnafımıza 30 bin TL’ye kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz.  İş kuran gençlerimize karşılıksız 50 bin TL verilecek, 100 bin liraya kadarda faizsiz kredi imkânı sağlayacak ve gençlerimizin iş kurmalarını destekleyeceğiz. Emeklilerimize her ay 100 TL fark ödeyeceğiz. Yılda 1200 TL imkân sağlayacağız. Emekli olduktan sonra iş yapan emeklilerimizden kesilen % 15 kesintiyi % 10 ‘a düşürmüştük. 1 Kasımdan sonra tamamını kaldıracağız. Yemde ve gübrede KDV’yi kaldırıyoruz.  Genç çiftçilerimize proje karşılığı 30 bin lira karşılıksız destek vereceğiz. Sera modernizasyonları için faizsiz kredi vereceğiz. Asgari ücret ise; 1300 TL olacak. Milletimizin istikrar içinde kalkınması devam edecek. AK Parti olarak tutamayacağımız hiçbir sözü vermedik, verdiğimiz sözleri ise Allah’a şükür tuttuk. Bundan sonra tutmaya devam edeceğiz. Milletimizin desteği ile AK Partinin Tek başına iş başına geleceğine inanıyoruz. “
         NAMIK AZGIN 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2015, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER