Milletvekili Köktaş,1 Kasım Seçimi Kapsamında Terme’de

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin, bölgemizin ve dünyadaki mazlumların, ezilenlerin geleceği adına çok önemli bir seçim olduğunu söyledi.

Milletvekili Köktaş,1 Kasım Seçimi Kapsamında Terme’de

    AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Terme İlçesi'nde bir dizi programlar gerçekleştirdi.
    Söğütlü Mahallesi sakinleri ile çay sohbeti gerçekleştiren Milletvekili Köktaş, daha sonra Terme İlçesi'nde faaliyet gösteren Tellioğlu Makine’yi ziyaret ederek, çalışanlarla bir araya geldi.
    Türkiye'nin artık eski Türkiye olmadığı ifade eden Milletvekili Köktaş, "Türkiye büyüdü, artık hasta adam Türkiye yok. Hedeflerini ortaya koyan, gelecek planlarını gerçekleştiren, milli helikopterini, tankını, zırlı araçını yapan, uzaya 7. haberleşme uydusunu fırlatan Türkiye var" dedi.
     Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hut ve İlçe Teşkilat üyeleri ile birlikte sanayi sitesinde ziyaretler yapan Milletvekili Köktaş, esnafın talep, sorun ve görüşlerini dinledi.
     1 Kasım seçiminin önemine ve gündeme ilişkin konulardan söz eden Milletvekili Köktaş, "AK Parti iktidarları ile Türkiye mazlumlardan yana olan, zalimlerin korkulu rüyası ve hakkın, adaletin temsilcisi konumuna yükseldi. AK Parti’nin kurulması ve icraatlarıyla artık bugün gelinen nokta böyle bir geleceğin ilk adımı olmuştur. Borç batağında çırpınan, ekonomik açıdan egemen güçlere köle edilen, hak ve hukukun olmadığı, demokrasinin adeta mumla arandığı bir ülkeden bugün; Ekonomik standartlarını yükseltmiş, sanayileşmiş, tarım ülkesi olmuş, ulaşımda, sağlıkta ve bilişimde bambaşka bir ülke haline geldik. İşte 1 Kasım seçimleri bu yapılan hizmet, proje ve yatırımların tamam mı? Devam mı? Denileceği bir seçim olacaktır" dedi.
     Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti:
    "7 Haziran sonrası yaşananlar aslında Türkiye'de tek başına iktidar ve istikrarın sürmesinin Türkiye'de sadece bir partinin sadece iktidar olması meselesi olmadığını, sadece AK Parti meselesi olmadığını, Türkiye'nin 2023 yılı hedeflerine ulaşması için güçlü bir demokrasi, güçlü bir ekonomi ve demokratik bir gelecek konusunda kararlı adımlarla geleceğe ilerlemesi için bir memleket meselesi olduğunu bir kez daha ortaya koydu. 7 Haziran’dan bu yana geçen sürede, AK Parti olarak 2002’den bu yana yaşanan büyük demokratik dönüşümünün oluşturduğu siyasi tecrübe ve olgunluk sayesinde, yönetimde bir boşluk ve istikrarsızlık ortaya çıkmasına izin vermedik. 7 Haziran’da AK Partimizi birinci parti yapan milletimizin bizlere yüklediği yönetme sorumluluğunun bilinciyle hareket ettik. 7 Haziran sonrasında bu bilinçle sürdürdüğümüz koalisyon hükümeti kurma çabaları, diğer siyasi partilerin ‘hayır’ cevaplarıyla akamete uğradı. Diğer partilerin sorumsuz tutumlarına rağmen, hiç bir yönetim zaafının oluşmasına izin vermedik, ciddiyet ve titizlikle ülkemizdeki istikrarı korumaya devam ettik. AK Parti, Türkiye’nin omurgasına dönüşmüş, istikrarın garantisi ve adresi haline gelmiş bir partidir. AK Parti yönetim tecrübesi ve sorumluluk bilincinin arkasında ‘2002 devrimi’ bulunmaktadır. İşte ilk günkü heyecan ve aşk ile yeniden milletimize hizmet etmek için tek başına, iş başında olan AK Parti iktidarı için yetki ve destek istiyoruz."
        NAMIK AZGIN 

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER