banner223

Muhalefetin iktidar olma hedefi yok

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Muhalefet partilerinin iktidar olma hedefi yok. Hiçbir konuda, 'Bizi iktidar yapın, şöyle sorun var, böyle çözümümüz var' demiyorlar. Polemik ve hakaretle günlerini geçiriyorlar" dedi.

Muhalefetin iktidar olma hedefi yok

              Partisinin Yakakent İlçe teşkilatıyla bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, muhalefet partilerini eleştirdi. İktidar partisinin ülkenin geleceğinden sorumlu olduğunu hatırlatan Demir, muhalefeti sürekli polemik ve hakaret yapmakla eleştirdi.

                                  MİLLETVEKİLİ SAYISI ARTMALI

              Milletvekili Demir, yeni göreve seçilen Yakakent İlçe teşkilatına 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. İlçe Başkanı Sefer Tek, Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Milletvekili Demir, ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. Ülkenin bir seçim sürecine gireceğine dikkati çeken Demir, bu konuda teşkilata büyük görevler düştüğünü belirterek, "Önümüzdeki seçimlerde partimiz Türkiye genelinde de, Samsun'da da hem oy oranını, hem milletvekili sayısını artırsın istiyoruz. Yeniden iktidar olup olmamayla ilgili endişemiz yok. AK Parti iktidarından milletimiz memnun" dedi.

                              İKTİDARA GÖNÜLLÜ ADAY DEĞİLLER

             Konuşmasında muhalefet partilerine de yüklenen Milletvekili Demir, "Muhalefet partilerinin iktidar olmak istemediklerini düşünüyorum. Yani gönüllü olarak iktidara aday değiller, alternatif projeleri yok. Hiçbir konuda taahhütleri yok. Bizi iktidar yapın şöyle bir sorun var, bunu şöyle çözeceğiz diyebilecekleri bir şeyleri yok. 12 yıldır da duymadım. Polemik, hakaret, ağır eleştirilerle günlerini geçiriyorlar. Onlar barajı aşsınlar, meclise gelsinler yeter. Bizim AK Parti olarak derdimiz var ve olmalı. Bundan 10 yıl sonra, 20 yıl sonrasını vizyonunu, hedefini bugünden ortaya koyup, çalışıp gerçekleştirmeliyiz" diye konuştu.

                                     YARIN DAHA İYİ OLACAK

                 AK Parti dışında 2023 hedefi olan başka bir partinin olmadığını söyleyen Demir, "Millet bu desteği verdikçe, bizler de bu planlamaları yapıyoruz. Samsun'un işsizliği ne olacak, enerji sıkıntısı yaşayacak mıyız? bu AK Parti'nin derdidir. Bunu da koyduğumuz hedeflerle başaracağız. Teşkilatlarımız bu başarıları elde etme konusunda 12 yıldır çalışmışlardır. Bugünde emek veren herkese teşekkür ediyorum. İsimli ve isimsiz herkese teşekkür ediyorum. İnşallah ülkemiz yarın daha iyi olacak. Çocuklarımız daha iyi bir Türkiye'yi devralıp onlarda kendi çocuklarına bu ülkeyi devredecektir" dedi.

                                   SEFER TEK: HEDEFİMİZ BÜYÜK

               AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Sefer Tek, de ilçede yeni bir dönemin başladığını belirterek, "Hem belediye başkanımız, hem de yeni oluşan yönetim kurulumuzla partimizin oy oranını yükseltmek için çalışmalarımızı yapacağız. Hedefimiz büyük" diye konuştu.

          KÖKSAL ÖNER 

 

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2015, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER