TARIK CENGİZ, BAFRA'DA MUHTARLARA HİTAP ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Tarık Cengiz, Siyasetin ayrı bir şey olduğunu, çizgiyi bozmadan ilkeli tavır ve davranışlarla hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

TARIK CENGİZ, BAFRA'DA MUHTARLARA HİTAP ETTİ

         Cengiz, "Bu iş, Yakakent'in girişine Atatürk posteri yerleştirip Çarşamba'nın girişine cami resmi yerleştirmekle olmaz" dedi.
         CHP Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Tarık Cengiz, CHP Bafra ilçe örgütünün düzenlediği programa katıldı.

         Beraberinde CHP Samsun Il Başkanı Mehmet Atalay, CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay, CHP Bafra Belediye başkan adayı Kemal Ünlü ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Prof.Dr. Haluk Koç ile Bafra  esnafını, Bafra TSO'nı, emekli öğretmenler ve muhtarlarla birlikte gezerek, vatandaşların sorunlarını dinledi ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin 2014 yerel seçim politikalarını Bafralılara anlattı.
         Yoğun ilginin gözlendiği etkinliklerde konuşan Cengiz, ulaşım sorununa değinerek, "Bafra'dan Samsun şehir merkezine gitmek için bir mücadele vermeniz gerekiyor. Buradan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kurupelit Kampüsü'ne, ardından raylı sistem ile şehir merkezine ulaşıyorsunuz. Işin özü Sayın Belediye Başkanı, vatandaşa çile çektirmekten başka bir amaç taşımayan bir ulaşım politikasını izlemektedir" dedi.

"BENİM BİRİNCİ PROJEM YUSUF ZİYA YILMAZ'I SAMSUN'DA YIKMAKTIR" 

           Tarık Cengiz, 31 Mart sabahı tüm ilçelerden şehir merkezine ulaşımı tek araçla sağlayacağının sözünü verdi.

          Siyasetin ayrı bir şey olduğunu, çizgiyi bozmadan ilkeli tavır ve davranışlarla hareket edilmesi gerektiğini belirten Cengiz, "Bu ülkede solcuların, sosyal demokratların, Atatürkçülerin, vatanseverlerin bir adayı var ise o benim bunu altını çizerek söylüyorum. Sayın Başkan şu anda AKP'nin belediye başkanıdır. AKP'nin bu ülkeye yaşattığı bütün sıkıntıların, sorunların Samsun'daki sorumlusu Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'dır. Bu iş Yakakent'in girişine  Atatürk posteri yerleştirip Çarşamba'nın girişine cami resmi yerleştirmekle olmaz" diye konuştu.
         Atakum Pazar ziyaretinde yaşadığı bir olayı Bafralılara anlatan CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz, şunları ifade etti:

        "Geçen günlerde pazarcılarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik. O esnada bir olaya şahit oldum. Bir vatandaşımız ürün alırken Çarşamba'nın mı, Bafra'nın mahsülü mü diye soru sordu pazarcılarımıza. Neden böyle bir soru sordu? Çünkü sizin santralleriniz yüzünden Çarşamba ovası mahvoldu. Yakında Bafra ovasını da bu duruma getirirler ise şaşırmayın. Çünkü bunlar halka değil ranta hizmet etmektedirler." 

                                                                                  NAMIK AZGIN   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER