“TARIK KARDEŞİNİZ, SİZE HAK ETTİĞİ DEĞERİ VERECEK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve 21.Dönem Samsun Milletvekili Tarık Cengiz, Vezirköprü İlçesinde vatandaşların arasında Göl Beldesi, ilçe merkezi ve köylerde ziyaret etti ve onların sorunlarını dinledi.

“TARIK KARDEŞİNİZ, SİZE HAK ETTİĞİ DEĞERİ VERECEK”

           Beraberinde CHP Vezirköprü İlçe Başkanı Muzaffer Seçgin ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Bülent Tokalıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile gezilerini sürdürdü. 
                      "VEZİRKÖPRÜ'LÜLER YILLARCA GÖZÜNÜZÜ KAPATTINIZ"
           Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve 21.Dönem Samsun Milletvekili Tarık Cengiz, "Bu geldiğimiz nokta artık insanların nefesinin tıkandığı noktadır. Siz Vezirköprü'lüler yıllarca gözünüzü kapattınız bunlara oy verdiniz. Nerede hizmet, nerede ilgi bu köylere seçim dönemlerinde çıktılar, sizin sorununuzu hiç dinlediler mi? Şimdi Samsun'u aydınlık yarınlara taşıyacağız diye bir iddia atmışlar ortaya sizin karşınıza çıkıyorlar. Sizin yüzünüze nasıl bakıyorlar, hiç mi yüzleri kızarmıyor" dedi. "
                                  "BEN GİTTİĞİM HER YERDE SÖYLÜYORUM"
              Vezirköprü'nün Samsun'dan ayrılmak istediğini de belirten Tarık Cengiz, "Sizin haklı sebepleriniz olabilir, Samsun'dan kopmak istemenizin nedeni sizlere bu kadar zaman içerisinde hizmet yapılmamış olmasıdır. Ama emin olun Tarık kardeşiniz, size hak ettiği değeri verecek. Vezirköprü'yü adına yakışır bir seviyeye ulaştıracaktır. Ben gittiğim her yerde söylüyorum, tutamayacağım bir sözü asla vermem. O yüzden içim rahat verdiğim her sözü tek tek yerine getireceğim. Vezirköprü'nün köyleri hizmetle tanışacak, mahalleleri daha yaşanabilir bir hale gelecek. Yolları, suyu, altyapısı tamamlanacak. Ötelenmiş, hor görülmüş bir düzenden çıkacaktır" diye konuştu..
                                   "BİTTİ SEVGİLİ SAMSUN BİTTİ ARTIK"

            Her ilçede olduğu gibi ulaşım sorunun da burada başlı başına bir çile olduğunu belirten CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz, "Önce şunu ifade edeyim, ilçelerimizden Samsun'a gelen vatandaşlarımız kaç araçla geliyor ve nasıl geriye dönüyor? Minimum 4-5 araçla  gelip işlerini görüyor ve geriye dönüyorlar. Bitti sevgili Samsun bitti artık bu çileyi çekmeyeceksiniz. 31 Mart sabahı seçimi alırsak ki sizlerin destekleriyle alacağıma eminim eğer tek araçla ilçelerden Samsun'a gelip tek araçla geriye dönemezseniz gelin  benden hesapların en ağırını sorun. Bu en büyük sorununuz. Yusuf Ziya Yılmaz Samsun'a giriş için resmen vize uygulamış. Ben ve ekibimiz geldiğimizde bu vize kalkacaktır" şeklinde konuştu.

                                                                                    NAMIK AZGIN   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER