TOPKAYA, BAKIRPINARI VE DEDEDAĞI KÖYÜNÜ GEZDİ

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya, Bakırpınar ve Dededağı Köylerini ilçe teşkilatı ile birlikte ziyaret etti.

 TOPKAYA, BAKIRPINARI VE DEDEDAĞI KÖYÜNÜ GEZDİ

     Dededağı gençler, MHP Başkan adayı Topkaya'yı başkan ilan ederek, sloganlar atıldı.

     MHP Bafra Belediye Başkan adayı inşaat  Mühendisi Özgür Topkaya'nın Dededağı Köyü ziyaretine, MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, MHP Bafra Belediyesi eski Başkanı Hasan Aslan ve parti teşkilatı katıldı. 

      Seçim çalışmaları kapsamında ilk  konuşmayı yapan Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya ; " Bize gösterdiğiniz bu büyük iğliye hem partim olarak hem şahsım olarak hepinize Teşekkür ediyorum. Bugüne kadar Bafra nın köyleri için hiçbir şey yapılmadı, Seçim gezisi sırasında uğradığımız köylerin halini gördükçe, Allah'ım bu insanlara sabır ve kuvvet versin diyorum. Böyle bir yaşam biçimi bu devirde olamaz. Burası Türkiye'nin en büyük ovalarından biri. Bu kabul edilebilecek bir şey değil. Nasıl olur da bizim köylümüzü sorunlarıyla yalnız bırakırsınız. Bafra köyünden ve kasabasından beldesinden, şehir merkezine kadar değişime ve gelişime uğrayacak. Değerli hemşerilerim sizlerin sıkıntısı bizlerin sıkıntısı Milliyetçi hareket partisi size hangi sözün taahhüdünü verdiyse tutmuştur. Dededağı girişinde genç arkadaşlar bizi ağırladı. Hepsine teşekkür ediyorum. Gençler benden başkanım sizden bir isteğimiz olacak yapar mısınız dediler. Bende sordum ne istiyorsunuz diye. Dededağında bir halı saha tesisi istiyoruz dediler. Bunun sözünü sizlere burada veriyorum. Artık Bafra da değişim şart 10 yıllık bir AK Parti Belediyeciliğini Şehirde hep birlikte gördük Bafra'mıza verdikleri sözleri tutamamışlar bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak Hasan Başkanımızda burada Kendiside bizim her yaptığımız işe kefildir sizlerin bütün sorunlarını 30 Mart'tan sonra hep birlikte çözeceğiz bizler Belediye Değişecek Bafra Değişecek Anlayışı ile yolla çıktık. Destek sizden hizmet bizden olacak''dedi.  

       MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Günaydın ise, "Sevgili Dededağlılar,  öncelikle hepinize saygılarımı ifade etmek istiyorum bu akşam buraya son anda gele bildim gördüğüm kadarıyla Dededağına gelip konuşan Bafra Belediye başkan adayımızın vermiş olduğu bütün sözlerin arkasındayım. Dededağ taşıma sektöründe en çok minibüsü olan bir yerimiz ama sizler Samsuna Maalesef sürünerek giriyorsunuz, sizin minibüslerinizin ilk olarak cumhuriyet meydanı mevkisine girmesini sağlamak olacak. Daha önce Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanımızın Hasan Aslan beyin size su getirdiğini biliyorsunuz. Milliyetçi Hareket Partisi Adayları kesinlikle işleri ciddi tutup sizlere hizmet etme gayreti ile çalışacaklardır biz sizin bütün eksiklerinizi yapacağımıza söz veriyoruz''diye konuştu.

                                                                                             NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER