"Türkiye’yi karıştırmak isteyen kirli eller var"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, "Türkiye’yi karıştırmak isteyen kirli eller var" dedi.

     Edis, Ankara’da 'Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi' için toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde iki ayrı yerde meydana gelen patlamayla ilgili açıklamalarda bulundu.
     "Herkesi duyarlı olmaya, sağduyulu olmaya ve provokasyonlara karşı dikkatli olmaya çağırıyoruz" diyen Hüseyin Edis, Ankara Tren Garı önünde gerçekleşen patlamayı kınadığı açıklamasından şu ifadeleri kullandı:
     "Seçimlere 20 gün kala böyle bir acının yaşanması manidardır. Kalbimiz Ankara’da şu an. Bu baskının 1 Kasım seçimlerine engel olmasına da izin verilmeyecek. Seçimlerin olması için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Herkes sağduyulu olsun. Türkiye’nin çatışmaya, kavgaya, savaşa değil, Türkiye’nin barışa ihtiyacı var. Türkiye’yi karıştırmaya çalışan ellere karşı herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz. Hiçbir gerekçe ve sorun, sivilleri hedef almayı haklı gösteremez. O nedenle çok sayıda kişinin yaşamını yitirdiği, 100'den fazla kişinin de yaralandığı olay bizleri derinden sarsmış ve üzmüştür. Öncelikle saldırıyı kınıyor ve lanetliyoruz. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve halkımıza başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz."
          NAMIK AZGIN

 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER