BAFRA’DA HİZMETLER İLGİ GÖRÜYOR

Halkın istek ve ihtiyaç duyduğu her konuda ilçenin farklı noktalarında çalışma yapan Bafra Belediyesi ekipleri, İshaklı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Bafra Devlet Hastanesi yol kavşağında ve çevresinde kaldırım düzenlemesi çalışması gerçekleştirdi.

 BAFRA’DA HİZMETLER İLGİ GÖRÜYOR

      Gerçekleşen hizmetlere gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin daha güzel bir Bafra için çalışmakta olduklarını kaydetti.    

BAŞKAN ŞAHİN, EMİRGAN GÜZARGAHINDA ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ 

      Bafra İlçe Belediye Başkanı Zihni Şahin, şehir içinde yapımına devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, belediye meclis üyeleri, Gençlik Caddesi'nde devam eden asfalt ve kaldırım-tretuvar çalışmalarını yerinde incelemelerde bulundu.

                "3 EKİP HALİNDE ASFALT ÇALIŞMAMIZI SÜRDÜRÜYORUZ"

      Bafra Belediye Başkan Zihni Şahin, "Biz, göreve geldiğimizden beri diğer projelerin yanın sıra asfalt ve kaldırım çalışmalarına da devam ediyoruz. Asfalt şantiyesi plentimizle beraber finişer yama robotu araçlarımızla 3 ekip halinde asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 80 bin ton sıcak asfalt, 70 bin metrekare civarında kaldırım taşı döşedik. Bafra'nın cadde ve sokaklarını sıcak asfalt ve kaldırımlarla donatıyoruz" dedi.

           "BAFRA'NIN GİRİŞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE KALDIRIMLA DONATIYORUZ"

      Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, kaldırım ve asfalt çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

     Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, " Evsel bağlantılarımız bin 256 tane, 13 bin metre kanalizasyon, 9 bin metreye yakında yağmur suyu döşedik. Diğer çalışmalarımız da devam ediyor. Gençlik caddesi bittiğinde, önce stat caddesi, daha sonra da, İshaklı'dan, Mevlana ve Kemalpaşa arasında giden eski Bakırpınar caddesi var. Orada hiç kaldırım yok, insanlar yolun ortasından gidiyor. İnşallah hizmette sıra orasında ve buna paralel olarak da, Bafra'nın sıkıntılı olan yani öncelikli olan yerlerinde kaldırım ve asfalt çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

"EMİREFENDİ, ALTINYAPRAK, İSMETPAŞA, İSHAKLI VE MEVLANA MAHALLESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

      Fatih, Gazipaşa, Gaziosmanpaşa ve Kemalpaşa Mahallesinde asfalt konusunda sıkıntılı olan yerlerin asfaltının yapıldığını belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, şuana kadar 8 mahallede asfalt çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.

     Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin," Doğal gazın geçtiği Kavakpınar, Hacınabi, Tabakhane ve Cumhuriyet Mahallelerinde de öncelikle bakım onarım çalışmalarımız devam ediyor. Ona paralel olarak da asfalt çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu.

                                                                                                                              NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER