EBA 'KADRAJ FOTOĞRAF YARIŞMASI' SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ

Milli Eğitim Bakanlığı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından Eğitimde liselerde öğrenci ve öğretmenlere yönelik yarışmada, Bafra Anadolu Lisesi birinci oldu.

EBA 'KADRAJ FOTOĞRAF YARIŞMASI' SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ

    EBA "Kadraj Fotoğraf Yarışması" Türkiye Birincisi BAFRA Anadolu Lisesi Müdürlüğünce düzenlenen "Öğretmen ve Öğrenci Gözüyle Eğitim" konulu fotoğraf sergisi ilgi gördü.

    Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen "Öğretmen ve Öğrenci Gözüyle Eğitim" konulu fotoğraf sergisinde açılış konuşması yapan Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş,"Milli Eğitim Bakanlığımızın ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu, Fatih Projesi kapsamında, Eğitim Bilişim Alanı EBA,'Öğretmen ve Öğrenci Gözüyle Eğitim ‘ konulu fotoğraf sergisi düzenlemişti. Okulumuzun öğretmen ve öğrencileri bu yarışmaya yatıldılar. Maalesef öğretmenlerimiz yarışmada birinci olamadılar ama öğrencilerimizden Beytullah Furkan Köylü, adlı öğrencimiz Türkiye birinciliğini Bafra'mıza getirdi. Kendisini tebrik ediyoruz. Bizde bugün yarışmaya katıldığımız bütün eserleri burada sergiliyoruz" dedi.

     Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise,"Gerçekten fotoğraf dalında, okulumuzun gösterdiği gayret ve başarı takdire değer, Bafra'da bu tür kültür sanat etkinliklerinin çoğalması önemli, bugün Gençlik Merkezinde bu çalışmayı yapmakla, Bafra'ya da bunu açmayı hedefliyoruz. Sadece okulumuzda kalsın istemiyoruz. Okulumuz dışına taşsın, Bafralı hemşehrilerimiz güzellikleri görsün düşüncesiyle bugün bunu yaptık. Bundan sonra da Milli Eğitim alanında, okullarımızda, değişik alanlarda yapılan bu tür görsel sanatlar, sosyal faaliyetlere taşımamız da fayda var.Artık Salonlarımız çoğalıyor.Ben özellikle Bafra Anadolu Lisesi öğretmenimize ve ekibine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

     Konuşmalardan sonra Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, EBA "Kadraj Fotoğraf Yarışması" Türkiye Birincisi BAFRA Anadolu Lisesi Müdürlüğünce düzenlenen "Öğretmen ve Öğrenci Gözüyle Eğitim" konulu fotoğraf sergisinin açılış kurdelesini kesti.    

      Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, Bafra İlçe Milli Eğitim Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler tarafından ‘Öğretmen ve öğrenci Gözüyle Eğitim' konulu sergi gezildi.

      'Öğretmen ve öğrenci gözüyle Eğitim' sergisi için Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde kokteyl düzenlendi. Sergi 4 gün açık kalacak.

            NAMIK AZGIN      

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER