banner223

MÜDÜR ŞENER ,’SPORLARIN ALDIKLARI BAŞARILAR BİZLERİ MUTLU ETTİ’

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener," İlçemizde 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında okul sporlarında başarılı olan sporcularımıza ödüllerini Alaçam spor salonunda düzenlediğimiz törenle verdik "dedi.

MÜDÜR ŞENER ,’SPORLARIN ALDIKLARI  BAŞARILAR BİZLERİ MUTLU ETTİ’

        Alaçam spor salonunda gerçekleştirilen  törene İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Hadi Uyar, İlçe Jandarma Komutanı  Duran Vuranok, İlçe Emniyet Müdürü Lütfi Tanrıkulu, siyasi parti temsilcileri kamu kurum kuruluşlarının yetkilileri, Okul İdarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldı.

                              'EMEĞİ GECENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM'
          Günün anlamı ile bir konuşma  yapan Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent  Şener ,”Marifet iltifata tabidir, iltfatsız marifet zayidir demiş, atalarımız bizde bugün başarı gösteren marifetli sporcu ve takımlarımızı ödüllendirmek istedik. Özellikle takım sporlarında alınan başarılar bizleri mutlu etmiştir. Bizlere destek olan başta Sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç a, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor  il  Müdürümüz  Sayın Güven Özyurt’a, İlçe Kaymakamımız  Sayın Oğuz Alp Çağlar’a Belediye Başkanımız Sayın Hadi Uyar’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “diye  konuştu.
                      ‘SPORCULARA OLAN TÜM DEŞTEĞİMİZİ VERECEĞİZ’
            Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar,” İlçemizde spor teşkilatının bu kadar az sayıda insan ile bu başarıyı kazanmaları ancak kutlanır ve takdir edilir, İlçe Müdürümüz Bülent Şener nezdinde tüm spor teşkilatımızı kutlarım. Bu başarılar artarak devam edeceğine  inanıyorum, Türkiye dereceleri gelir bizler sizler ile guru duyarız” dedi. Belediye Başkanı Hadi Uyar ise,” Spor elimizden gelen desteği verdik ve  bundan sonrada vermeye devam edeceğiz.  Başarılı sporcu ile  Antrenörlerini kutlarım “şeklinde konuştu.
                  DERECEYE GİREN TAKIMLARA KUPA TÖRENİ YAPILDI
Daha Sonra Spor branşlarının kısa gösterileri gerçekleştirildi. Ardından ilçede  yapılan spor karşılaşmalarında dereceye giren takımlara kupa töreni yapıldı. Kupa töreninde ilçe protokol üyeleri hazır bulundular. Ardından ilçemizde birinci olup ilde yarışan ve ilde de birinci olan sporculara çeşitli hediyeler ile ödüllendirilmelerine geçildi. Toplu fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.

         KÖKSAL ÖNER 
 

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER