banner221

MAYFA SAVAŞINDA KAZANAN UYUŞTURUCU BARONLARI OLDU

İstanbul ve Samsun'da Sedat Şahin grubuna yönelik Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği operasyonda 19 kişi gözaltına alındı.

MAYFA SAVAŞINDA KAZANAN UYUŞTURUCU BARONLARI OLDU

        Samsun'da Sedat Şahin ve yakınlarına yönelik düzenlenen operasyonda 1 kişinin gözaltına alınarak İstanbul'a götürülmek için yola çıktığı öğrenildi.

          Sedat Şahin'in oğulları Ş.Şahin ve S.Şahin’in de yakalandığı operasyonda, grubun Yakup Kerem Saral'ın talimatıyla öldürüldüğü iddia edilen Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin'in intikamını almak için saldırı hazırlığı yaptığı öne sürüldü.

                                       BAFRA’DAN BİR GÖZALTI

         İstanbul ve Samsun'da organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, aralarında Sedat Şahin'in kardeşi, oğlu ve yeğeninin de bulunduğu 19 kişi yakalandı.

          İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, silahlı saldırı hazırlığında oldukları belirlenen ve aralarında Sedat Şahin'in de bulunduğu 20 kişinin yakalanması için 2 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi.

           Baskınlarda, 14'ü İstanbul'da, 5'i Samsun'da 19 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında Sedat Şahin'in oğulları Ş.Şahin ve S.Şahin ve kardeşi N.Şahin'in de olduğu öğrenildi.

           Polis, baskın yapılan adreste bulunamayan Sedat Şahin'in yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

           Şüphelilerin, saldırıyı, 24 Aralık'ta Nişantaşı'nda öldürülen Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin'in intikamını almak için gerçekleştireceği öne sürüldü.

                                                                        Kaynak:htt://www.hürriyet .com.tr  

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER