SAĞLIK MÜDÜRÜ AKIN’DAN ANLAMLI MESAJ

Bafra ilçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, 12 Mart İstiklal Marşının kabulü,14 Mart Tıp Bayramı ve 18 Mart Çanakkale Zaferini anma mesajı yayınladı.

SAĞLIK MÜDÜRÜ AKIN’DAN ANLAMLI MESAJ

        14 Mart Tıp Bayramı hakkında Bafra ilçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın,”

  İnsanı yaşatmayı, insanları sağlığına kavuşturmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal ve onurlu mesleği büyük fedakârlıkla yerine getiren,  en zor koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan, zaman zaman saldırılara maruz kalsa da yılmadan görevini yerine getiren, hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutlar, bu kutsal görevde verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederim, meslek hayatlarında başarılarının devamını dilerim” dedi. 

        12 Mart İstiklal Marşının kabulu ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy konusunda, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın,” Milli Mücadele’nin en çetin döneminde, milletimizin şahlanışının sembolü olan, İstiklal Marşımızın yapı taşı şanlı ecdadımızı, şehitlerimizi, gazilerimizi ve kaleme alarak bu destanı ölümsüzleştiren, Mehmet Akif Ersoy’u Sağlık Camiası olarak, rahmet ve minnetle anıyoruz” diye konuştu.

         Tarihe sığmayan destan Çanakkale hakkında Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın,”İnsanlık tarihinin en büyük ve en çetin savaşlarından birinin yaşandığı Çanakkale’de ecdadımız yine insanlık tarihinin en şanlı destanlarından birini yazdılar.

Çanakkale Harbinde bütün öğrencileri şehit düşen ve bu sebeple de altı yıl mezun veremeyen Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane’nin mirasını sürdüren, torunları olarak; Çanakkale’de savaşan gazilerimiz ve can veren şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Mekanları cennet olsun” şeklinde konuştu.

        NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER