Osman Şenocak,yeni görevine başladı

Bafra Gençlik ve Spor Müdürlüğüne atanan Galip Öztürk Anadolu Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni Osman Şenocak, görevine başladı.

Osman Şenocak,yeni görevine başladı

   İki yıldır, Bafra İlçe Gıda Hayvancılık ve Tarım Müdürü Ahmet Dursun`un vekâleten baktığı Bafra İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne atanan Galip Öztürk Anadolu Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni Osman Şenocak görevine yeni görevine başladı.

       Osman Şenocak Kimdir?

      1973 Bafra doğumlu olan Şenocak,  İlk, orta ve lise eğitimini Bafra da tamamladı. Şenocak,1992-1997 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünü bitirdi.

       1986 yılında, Bafra Tekelspor kulübünde yıldız oyuncu olarak profesyonelliğe adım atan Şenocak,1988 yılında Samsun İl Karmasına seçilerek, Türkiye Şampiyonluğunu kazanan takımda yer aldı.1992 yılında Adana DSİ takımında Profesyonel oyuncu olarak oynadı ve daha sonraki yıllarda 1.Lig takımı olan Adana SASA takımına transfer oldu.2003-2006 yılları arasında 1.ligde mücadele eden Bafraspor voleybol takımında oynadı. Şenocak, evli ve 1 çocuk babası.

20 yıllık profesyonel sporculuk yapan Bafra Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Osman Şenocak,"Bafra Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyemizde 14 personelimiz görev yapmakta olup, Kapalı Spor Salonumuzda Güreş, Badminton ve Wu-Şu, voleybol, basketbol, Voleybol takımları kulüpler antrenmanlarını ve müsabakalarını yapmaktadırlar. Ayrıca okullar arası turnuvalar Kapalı Spor Salonumuzda yapılıyor. Ayrıca Şehir stadyumumuz, suni çim sahamızda futbol müsabakaları yapılmaktadır. Mevcut Kapalı Spor Salonumuzun dışında yeni yapılan çok amaçlı 2 Bin kişilik Kapalı Spor Salonumuzda en kısa zamanda Bafralıların hizmetine girecektir. Kurumsal Spor Kulüpleri yanında halkımızın mevcut tesislerimizde ücretsiz olarak, gece-gündüz kulüplerimizin antrenman saatleri dışında belirli saatlerde, boş zamanlarını bilinçli bir şekilde spor yapmak isteyenler, tesislerimizden faydalanabilirler. Her ne kadar tesislerimizde görevli personelimiz mevcut ise de, diğer kurumlarda çalışıp da, Gençlik Spor Müdürlüğünde çalışmak isteyen kalifiye 3 personele ihtiyacımız bulunmaktadır. Bu şartları taşıyan personel kurumlar arası nakil veya görevlendirme şeklinde olup, kurumumuza müracaat etmelerini rica ediyorum" dedi.

       Bafra Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevine atanan Osman Şenocak'a yeni görevinde başarılar dileriz.

                                            NAMIK AZGIN   

  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER