SAMSUNSPOR BİR PUANLA YETİNDİ 0-0

PTT 1. Lig'in 24. hafta maçında Elazığspor ile Samsunspor arasındaki mücadelede golsüz berabere tamamlandı.

SAMSUNSPOR BİR PUANLA YETİNDİ 0-0

        Bu sonuçla ev sahibi Elazığspor puanını 28'e çıkarırken maç fazlası ve averajla 12'nci sıraya yükseldi ve Samsunsporumuz  ise 37 puanla 7'nci sırada kaldı.

                                                          MAÇTAN DAKİKALAR

        2. Dakikada, Elazığspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Ümit’ten önce savunma topu kornere attı.

       13. Dakikada, Samsunspor’un sağ kanattan başlattığı atağında, ceza alanı içersine yapılan ortada top defanstan döndü. Dönen topa Mustafa’nın vuruşunda top üsten auta gitti.

       41. Dakikada, Elazığspor atağında ceza alanına gönderdiği uzun topta sol kanatta topla buluşan Noyan kaleci ile karşı karşıya kaldı Noyan’ın vuruşunda top kaleciden döndü.

       56. Dakikada, Elazığspor sol çaprazda Ömer’in pasında topla buluşan Noyan’ın sert vuruşunda top az farkla dışarı gitti.

        66. Dakikada, Elazığspor cezaalanı içersinde çok uygun bir durumda bulunan Noyan’ın sert vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.

        69. Dakikada, Elazığspor’un sol kanattan Hakan’ın yaptığı ortada Noyan’ın kafa vuruşunda top direğin az farkla üstünden aut.

        74. Dakikada, Elazığspor Zıankovich ilke başlattığı atağında, sağ kanatta bulunan Mehmet’e verdiği pasta topla buluşan Mehmet’in sert vuruşunda kaleci tehlikeyi önledi.

        87. Dakikada, Samsunspor’un sağ kanattan başlattığı atağında, cezaalanı içersine yapılan ortada Murat Akyüz’ün kafa vuruşunda kaleci direğin dibinde toplu tuttu.

        Öte yandan Elazığspor’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeğeni İzzet Erdoğan genel menajerliğe getirildi.

STAT: ELAZIĞ ATATÜRK

HAKEMLER: Yunus Yıldırım,***Serkan Gençerler,*** Volkan Narinç***

ELAZIĞSPOR: Ferhat Odabaşı**, Murat Sözgelmez**, Mehmet Çakır**, Onur Güney**, Zeki Korkmaz**, David Deniz Kılınç***, Hakan Bilgiç**, Noyan Öz** (Dk. 84 Berk Yıldız*), Taner Yalçın** (Dk. 46 Ömer Yıldız**), Ümit Karaal** (Dk. 67 Ihar Ziankovich*), Eren Aydın**

SAMSUNSPOR: Soner Şahin***, Ercan Yazıcı* (Dk. 19 Murat Akyüz**), Ahmet Burak Solakel**, Musa Aydın** (Dk. 80 Recep Niyaz*), Zafer Özden**, Mbilla Etame**, Mustafa Sevgi**, Chikeluba Francis Ofoedu***, Ayhan Tuna Üzümcü**, Stefanov İvanov **(Dk. 62 Eren Tozlu**), Sezer Özmen***

SARI KARTLAR: Murat Sözgelmez, Zeki Korkmaz (Elazığspor)

                                               MAÇIN ARDINDAN

                                'OYUNCULARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM'

            Samsunspor maçında gösterdikleri mücadele ve hırstan dolayı futbolcularına teşekkür eden Elazığspor Yardımcı Antrenörü Önder Engin" ligin bitmesine 10 hafta kaldı kazandıkları 28 puanın ligde kalmak adına çok önemlidir.Sahada yer alan 6 futbolcunun yaş ortalaması 23 dur.Bu, Türk futbolu adına çok güzel bir gelişmedir. Oyuncularımıza bugün göstermiş oldukları mücadeleden, hırstan dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

                               'BÜYÜK BİR AVANTAJ KAÇIRDIK'

             Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın da Elazığspor'un maçta çok iyi organize olduğunu dile getirerek, "Bizi çok iyi analiz etmişler ve gol yollarımızı tamamen kontrol altında tuttular. Elazığspor'u kutluyorum.Maçta net gol pozisyonları olmadı.Ufak tefek pozisyonlara girdik ama net bir pozisyonumuz yoktu. Futbolcularımı kutluyorum, pozisyon yaratmak için tüm varyasyonları denedik. Maalesef güzel futbolu, golle süsleyemedik. Büyük bir avantaj kaçırdık ama önümüzde 10 maç daha var. Biz çok iyi bir takımız. Takımıma ve futbolcularıma inanıyorum"dedi.

                 Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2015, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER