SAMSUN TSO, ŞEKERBANK İLE PROTOKOL İMZALADI

Şekerbank, Samsun TSO ile imzalanan, “Ticaret ve Sanayi Odaları” protokolü kapsamında, işletmelere eşit taksit ödemeli, 6 ay ödemesiz ve 36 aya varan vadelerle kredi seçeneği sunuyor.

SAMSUN TSO, ŞEKERBANK İLE PROTOKOL İMZALADI

     Şekerbank Samsun Şubesi ve Ellialtılar Şubesi ile Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) arasında, “Ticaret ve Sanayi Odaları” protokolü imzaladı.

      Protokole, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Şekerbank Karadeniz Bölge Müdürü Süleyman Kutlu imza attı. İmza altına alınan protokol ile Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı olan işletmeler, eşit taksit ödemeli, 6 ay ödemesiz ve 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek.
                         EŞİT TAKSİT ÖDEMELİ VE 6 AY ÖDEMESİZ KREDİ
        İmza töreninde konuşan Şekerbank Karadeniz Bölge Müdürü Süleyman Kutlu, 62 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu’daki işletmelerin yanında olduklarını belirterek, “Türkiye’nin kalkınmasında büyük rol oynadığına inandığımız yerel işletmelerin, Şekerbank’ın desteği ile büyümesini ve onların bankası olmayı istiyoruz. Bu doğrultuda hazırladığımız finansman paketi ile işletmelere, aylık eşit taksit ödemeli, 6 ay ödemesiz ve 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyoruz” dedi.
                          ŞEKERBANK’TA KARE KODLU ÇEK ÜCRETSİZ
         Oda üyesi müşterilere 2015 yılında verilen Kare Kodlu Çek defterinden masraf alınmayacağını kaydeden Kutlu, çep sahiplerine uygun koşullarda kredi imkanı sağladıklarını ve teminatına Kare Kodlu Çek alınan iskonto/iştira kredilerinden kredi kullanım masrafı da almadıklarını belirtti. Kutlu ayrıca, elektrik alımlarını Şekerbank şubeleri üzerinden Zorlu Elektrik’e transfer eden Oda üyelerinin, elektrik alımlarında özel indirim oranlarından faydalanma imkanına sahip olacağını da dile getirdi. 
                         MURZİOĞLU’NDAN PROTOKOLE DESTEK
        Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, yaptığı konuşmada, Şekerbank’ın işletmeler için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Oda olarak, “Taksitli Ticari Kredi” protokolünü desteklediklerini söyledi. Murzioğlu, “Üretene finansal destek sağladığı için Şekerbank’ı kutluyorum. İnşallah üyelerimiz için imzaladığımız protokol hayırlı, uğurlu olur” diye konuştu.
           Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER