Dündar: "Samsun'umuza Yakışır Bir Sonuç Çıkacaktır"

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Şaban Sevinç seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba ilçesinde muhtarlarla buluştu.

Dündar:

      Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Şaban Sevinç seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba ilçesinde muhtarlarla buluştu.Duayen Gazeteci Uğur Dündar ve Samsun Milletvekili adayları Hayati Tekin ve Müşfik Veysel Erdoğan'ın da katıldığı buluşmada Dündar'a ve Sevinç'e ilgi çok yoğun oldu.
     Buluşmada konuşma yapan Usta Gazeteci Uğur Dündar, "Samsun'a meslek hayatım boyunca en az sekiz defa geldim ve çok mutluyum. Burada karşılaştığım manzara çok hoşuma gitti. Samsun halkı bazı gerçeklerin farkında, neyin ne olduğunu görmüş durumda. Samsun'umuza yakışır bir seçim sonucu çıkacağına inanıyorum. Açıkçası bu kadar yoğun bir ilgiyle karşılaşacağımı tahmin etmiyordum, aksini görmek beni çok memnun ve mutlu etti" dedi.
                                Sevinç: "Hep Beraber Başaracağız!"
    Dündar'ın ardından konuşan CHP Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevinç; "Samsun halkına ne kadar teşekkür etsem az kalır. Öncelikle Genel Başkanımıza olan yoğun ilgi, ardından çok değerli ağabeyim Uğur Dündar'a yapılan sıcak karşılama için müteşekkirim. Gittiğimiz her yerden çok pozitif yorumlar alıyoruz. Bu kadar büyük destek görmek bizi daha da çok hırslandırıyor. Samsun halkı her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor. Her sabah heyecanla uyanıp, sizlerle buluşmak için can atıyorum. Sizlerin bu yoğun desteği ve sevgisi sayesinde karanlık günlerden çıkacağız. Samsun'a hak ettiği değeri göstermek için sabırsızlanıyoruz. Bunu hep beraber başaracağız!" diye konuştu.
                                   Sevinç: "Biz Varız, CHP Var!"
    Vatandaşın dertlerine derman olmak için, var güçleriyle çalışacaklarının sözünü veren Şaban Sevinç; "Hiç merak etmeyin, sizler bizim arkamızda olduğunuz sürece başaramayacağımız iş yok. Tüm seçim vaatlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Asgari ücreti 1.500 TL yapacağız, emeklimize dini bayramlarda birer maaş ikramiye verirken, çiftçimize de mazotu 1 Lira 80 Kuruş'tan vereceğiz. Çocuklarımız işsiz kalmayacak, iş garantili üniversite eğitimi olacak. Yeter bu kadar hor görüldüğünüz, biz varız, Cumhuriyet Halk Partisi var!" şeklinde konuştu.
    Her gittikleri yerde büyük coşku ve sevgi ile karşılanan Şaban Sevinç ve Uğur Dündar halk gezilerine devam ediyor.

NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER