banner223

Anaokulundan 23 Nisan Şenliği

Bafra ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramları Kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Kızılırmak Anaokulu öğrencileri, eğlence düzenledi.

 Anaokulundan 23 Nisan Şenliği

    Kızılırmak Anaokulunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği saygı duruşu ve İstiklâl marşıyla başladı.

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği hakkında minik öğrencilerin velilerine yönelik konuşma yapan Bafra Kızılırmak Anaokulu Müdürü Seçim Çalışkan, "Kızılırmak Anaokulu olarak bizler bir eğitim öğretim döneminin sonuna doğru sizlere yıl içerisinde yapılan çalışma ve faaliyetlerden örnekler sunmak için burada toplandık. Okulöncesi eğitimin birer neferi olarak sizler bizleri bugün de yalnız bırakmayıp her zaman olduğu gibi yanımızdasınız. Dünyanın en verimli varlıkları çocuklarımızın hazırlamış oldukları gösterileri hep birlikte izleyeceğiz. Bu çalışmaların öncesinde hazırlığında ve daha sonrasında da emeği geçen ve geçecek olan herkese şimdiden teşekkürü bir borç biliyorum. Bu tür etkinlikler sayesinde okulöncesi eğitimin ne denli yararlı ve üstün bir güç olduğunu anlamak bizler için daha kolay olmalıdır. Bize emanet ettiğiniz, canınızdan çok sevdiğiniz sevgili yavrularınızı bu çatı altında hiçbir ayrım gözetmeksizin eğitmeyi amaç edindik bunun için çalıştık. Yüreğimizdeki sevgiyi, belleğimizdeki bilgiyi, kişiliğimizdeki çizgiyi onlarla paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz" dedi. 

                      MİNİK ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ İLGİ GÖRDÜ    

     Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı renkli gösterilere sahne oldu. Minik Öğrencilerin gösterisi büyük beğeni topladı.

     Okul Öğrencileri ve velilerinde katıldığı eğlencede çocuklar şiirler, oratoryo, kelebek, palyaçolar eşliğinde dans etti.

     İlk bayramlarını kutlamanın sevincini yaşayan minik öğrenciler, renkli giysileri, kostümleri ve sempatik hareketleriyle dikkat çektiler. Minik öğrenciler, yaptıkları gösterileriyle kendilerini izlemeye gelen aileleri tarafından bol bol alkışlandılar. 

      Minik öğrenciler, gösterilerini merakla izleyen velilerine unutulmaz bir gün yaşatırken, sahnede görev alan çocuklarının fotoğraflarını ölümsüzleştirmek için adeta yarıştılar.

NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER