ATATÜRK ORTAOKULU 19 MAYIS İLÇESİNİ GURURLA TEMSİL ETTİ

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yapılan Futbol Yıldız Erkekler İl birinciliği sona erdi.

ATATÜRK ORTAOKULU 19 MAYIS İLÇESİNİ GURURLA TEMSİL ETTİ

       2014 - 2015 Eğitim Öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan Yıldız Erkekler futbol İl birinciliği 16 Mart 2015 tarihinde Canik İlçesi Yan Sahalar'da oynanan final müsabakaları ile sona erdi. Müsabakalarda finale kalan ilk 3 takımımız 18 - 20 Nisan 2015 tarihlerinde yapılacak olan grup müsabakalarında İlimizi temsil etmeye hak kazandı. 

      Futbol Yıldız Erkekler İl Birincisi ve Futbol Küçük Erkekler İl Birincisi 19 Mayıs Atatürk Ortaokulu sporcuları başarılarını ve mutluluklarını 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen ve  19 Mayıs Belediye Başkanı  Osman Topaloğlu ile paylaştılar.

      19 Mayıs ilçesi Kaymakamı Abdullah Şen turnuvalarda başarı sağlayan sporcularımıza çeşitli hediyeler vererek kendilerini tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

      19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “ Öncelikle ziyaretiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Sporcularımızı bu güzel başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Spora destek olmaya her zaman devam edeceğiz. Verilen desteklerin karşılığında böyle güzel başarılar olması bizleri de çok mutlu ediyor ”dedi.

     Başarılı Sporcularımız kupa ile 19 Mayıs Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü’ ne ziyarette bulundular.19 Mayıs İlçe Müdürü M. Serkan Eroğlu birinci olan takımımızı tebrik ederek başarılarının iller arası müsabakalarda da devamını diledi.

             NAMIK AZGIN
 

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER