AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİKİ KURT, KAVAKTA SEÇİM ÇALIŞMASINDA

Ak Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Hasan Basri Kurt seçim çalışmalarına Kavak ilçesinde devam etti. Pazar yerini ve Yaşar Doğu Mahallesi esnafını ziyaret eden Kurt, 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİKİ KURT, KAVAKTA SEÇİM ÇALIŞMASINDA

 AK Parti Samsun Milletvekili ve Ak Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Hasan Basri Kurt seçim çalışmalarına Kavak ilçesinde devam etti. Pazar yerini ve Yaşar Doğu Mahallesi esnafını ziyaret eden Kurt, 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

    AK Parti'nin gençlere en çok değer veren parti olduğunu söyleyen Kurt, "Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Gençlerimize özel projeler hayata geçiriyoruz. Beyannamemizde de gençlerimiz önemli bir yer teşkil ediyor. Seçilme yaşını 18'e indirecek olmamız gençlerimize ne kadar önem verdiğimizin, güvendiğimizin bir göstergesi" dedi. Açıklamalarına devam eden Kurt, "Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek vereceğiz. Eğer 50 bin liralık destek yeterli olmazsa 100 bin liraya kadar da faizsiz kredi vereceğiz. Böylece gençlerimiz kendi hayallerindeki işi kurma fırsatı bulacaklar, kendiişlerinin patronu olacaklar" dedi. 

     Ayrıca ziyaretlerinde Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt'a, İl Yönetim Kurulu Üyesi Refik Çıkrık, Ak Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Belediye Meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti. 

NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER