"AKP GERÇEKLERİ GİZLEYEREK OY FIRSATÇILIĞI YAPIYOR"

MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, "AKP gerçekleri gizleyerek oy fırsatçılığı yapıyor" dedi.

    Edis, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşup MHP'nin seçim bildirgesini anlatmaya devam ediyor.

   "Gittiğimiz her kapıda vatandaşlarımızın büyük bir teveccühü ile karşılaşıyoruz" diyen Edis, "Mahalle ziyaretlerimize hız kesmeden devam ediyor vatandaşlarımızı dinliyoruz. Vatandaşımızı dinlerken MHP'nin iktidara şart sunduğu 4 maddedeki haklılığımızın bugün daha net anlaşıldığını görüyoruz" dedi.

     AKP'nin tek başına iktidar olma hırsının Ülke ekonomisini darboğaza soktuğunu ve vatandaşı çok zor durumda bırakıldığını belirten Edis, "İstihdam problemi şehrimizde her geçen gün biraz daha artmakta, hayat şartları ağırlaşmaktadır. 13 Yıllık iktidar döneminde esnaf bitim aşamasına gelmiş, vatandaş borç batağına girmiştir. İşsizimin artmış, emeklimiz can çekişmektedir. Halkımıza MHP’nin politikalarını anlatıp destek istiyoruz. 1 Kasım’da MHP’nin yeniden şahlandığı tarih olacaktır. Halkı artık bölmeye çalışanlara fırsat verilmeyecektir. Milletimiz birliğin adresi olan MHP’de bir araya gelecektir. Bütün bu sıkıntıları birliğin ve beraberliğin tek adresi olan MHP ile aşılacaktır" diye konuştu.

      Siyasi iktidarın gerçekleri gizleyerek oy fırsatçılığı yaptığını ileri süren Edis, "Gaflet içerisinde düşmüş olan temsilcileri vatandaşa giderek sorunlarını 1 Kasım itibariyle destek verdikleri takdirde çözeceklerini beyan ediyorlar. Bu vekiller 13 yıldan beri tek başına iktidarda bulunurken vatandaşın sorunlarını çözemediler de 1 Kasım itibariyle mi çözecekler? Milletimizin sorunları bunların iktidarda kaldığı süre içerisinde büyüyerek devam ediyor" şeklinde konuştu.

    NAMIK AZGIN

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER