banner221

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ,1 KASIM SEÇİM ÇALIŞMALARINDA

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 2002'den bu yana sessiz bir devrim gerçekleştiren AK Parti'nin, toplumun her kesimini kuşatan kapsamlı bir reform hareketine de öncülük ettiğini söyledi.

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ,1 KASIM SEÇİM ÇALIŞMALARINDA

        AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Atakum İlçesi'nde bulunan Çakır Korusunda piknik yapan vatandaşları ziyaret ederek bol bol sohbet etti.

       Mangalını yakmış, semaverinde çay demleyen Samsunluların sofralarına misafir olan Milletvekili Köktaş, verilen ikramları da afiyetle yedi. Sıcaklıkanlı misafirperverliklerinden ötürü piknik yapan vatandaşlara teşekkür eden Milletvekili Köktaş, 1 Kasım seçimleri için, Türkiye'nin güven ve istikrar içinde hedeflerine ulaşabilmesi adına da destek istedi.

       İlk günkü aşk ile yeniden "Haydi Bismillah" diyerek çalışmalara başladıklarını ifade eden Milletvekili Köktaş, 3 Kasım 2002 gibi, 1 Kasım 2015'in de bayram günü olacağını ifade etti.

       AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Seçim Beyannamesi"nde açıkladığı ve toplumun her kesimine müjdeler veren vaatler hakkında da bilgiler veren Milletvekili Köktaş, "Gelir ve kurumlar vergisi kanunlarını birleştirerek yeni gelir vergisi kanununu çıkarılacak. Ekonomik ve sosyal politikalara uyum sağlamak, sade ve kolay uygulanabilir bir hale getirmek amacıyla yeni vergi usul kanunu hayata geçirilecek. Bu çerçevede, ekonomideki en büyük reformu da reel ekonomide büyük bir dönüşüm projesi halinde gerçekleştirecek. İlk kez iş bulan her gencimizin maaşının bir yıl boyunca devlet tarafından karşılanmasını sağlayacağız. Bu çift yönlü bir destektir. Gençlere, sınırsız, ücretsiz internet erişimi sağlanacak, kendi işini kurmak isteyenlere de proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek verilecek, Yetmedi mi 100 bin liraya kadar faizsiz kredi olanağı sağlanacak. İlk kez iş bulan her gencimizin maaşının bir yıl boyunca devlet tarafından karşılanmasını sağlayacağız. Bu çift yönlü bir destektir. Aynı zamanda işveren destektir. İşveren genç istihdam ettiği zaman 1 yıl maaşı devlet tarafından karşılanacak" dedi.
        Gerçekleşen programa Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcıları Alaettin Bayrak, Ercan Albayrak, Meclis üyesi Recep Öztel ve İlçe Teşkilat üyeleri katıldı.

         NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER