BAFRA OTOYOLA KAVUŞUYOR

Ak Yapı İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. yaz mevsiminin gelmesi havaların birden sıcaklaması nedeniyle yol yapım çalışmalarına hız verdi.

 BAFRA OTOYOLA KAVUŞUYOR

Bafra Merkez Samsun- Sinop Karayolu güzergâhındaki yol yapım ve asfalt çalışmalarında köprübaşı mevkii çift yönlü olarak trafiğe açıldı.

     Her iki yolunda trafiğe açılması özellikle Bafralıları olduğu gibi, sürücülere de derin bir oh çektirdi.

                        HASTANE YOLU BU HAFTA İÇİNDE AÇILIYOR

     Öte yandan Ak Yapı İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş., Samsun'dan Bafra istikameti yönünde bulunan, hastane yolunu da bu hafta içerisinde sürücülerin hizmetine sunacak.

      Ak Yapı İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. Yetkililerinden edinilen bilgilere göre; Bafra Devlet Hastane yolunun daha önce trafiğe açılacağını ancak son günlerde yağan şiddetli yağışların bu yol açılışını geciktirdiğini bildirdiler.

     Ak Yapı İnşaat Yetkilileri hastane yolunun bu hafta içerisinde düzenli olarak trafiğe açılacağını, bu istikametten seyreden araçların Bafra istikametine de direkt olarak gidebileceğini kaydettiler.

    Carrefour karşısındaki yol yapım çalışmalarının son aşamasına gelindiği öğrenilirken, bu arada alt geçit'inde tamamlanarak yol akışının sağlandığı görüldü.Bu güzergâhtan giden araçlar yan yollardan da şehir merkezine girebilecek.

                        SİNYALİZASYON OLMAYACAK

        Diğer yandan otoyol tamamlandığında, yollarda bundan böyle sinyalizasyon olmayacak.

      Hal böyle olunca araçlar, beklemeksizin gidecekleri istikamete hiç durmadan aralıksız olarak devam edecekler.

              YOLUN TAMAMI YILSONUNDA TAMAMLANACAK

       Yılsonunda otoyol'un tamamının bitirileceği öğrenilirken, Samsun'dan Bafra-Alaçam istikametine yönelen araçlar trafik problemi yaşamadan huzurlu bir şekilde yollarına devam edecek.

                                 NAMIK AZGIN   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER