Şehit Aileleri Ve Gaziler İftarda Buluştu

Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından şehit aileleri ve gaziler için dernek binası önünde iftar yemeği düzenlendi.

                            Şehit Aileleri Ve Gaziler İftarda Buluştu

    İftar Yemeği, dernek binasının bulunduğu Pazar Sokak'ta, yolu trafiğe kapatılarak ve büyük bir katılımla gerçekleşti.

      Ayrıca iftar yemeğine katılan hocalar da okudukları Kur'an-ı Kerim ve ilahilerle birlik ve beraberlik içersinde yenen iftar yemeğine anlam ve renk kattılar. 

       İftar yemeği öncesi Kur'an-Kerim okundu. Türk Diyanet Vakıf-Sen Bafra Şube Başkanı Asım Kalyoncu ise; iftar sonrası yemek duası yaptı.  

        İftar yemeğine; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Şükriye Şahin, Bafra ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Samsun Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, Bafra ilçe Jandarma Komutanı, Garnizon Vekili ve Karakol Komutanı Üsteğmen Volkan Yıldırım, Samsun Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, AK Parti Bafra İlçe Başkan Yardımcısı Alper Kesim, Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı ve Altınova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Mürtezaoğlu, Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin, Bafra Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yalçın Ak, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu, Bafra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Abdurrahman Mangan, Öğretmenler, Sendika temsilcileri, gaziler ve çok sayıda şehit yakını ve vatandaşlar katıldı.

     NAMIK AZGIN   

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER