Bafra Ovasında, Kışlık Sebze Sezonu Başladı

Bafra ilçesinde, kışlık sebze fiyatları üreticinin, komisyoncunun ve tüketicinin yüzünü güldürüyor.

Bafra Ovasında, Kışlık Sebze Sezonu Başladı

   Kışlık sebze sezonunun Bafra ovasında başladığını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Yaş Sebze ve Meyve Halinde, sebze ve meyve komisyonculuğu yapan Zeki Kitap,”Bafra ovasında yüzde 80 kışlık sebzelerin hepsi pazara indi. Bu sene Bafra ovasında kışlık sebzenin bol olduğu görülüyor. Şuanda beyaz lahana, ıspanak, karnabahar çeşidi ürünler çıktı. Şuanda biz Karadeniz sahiline kışlık sebze ürünü yaparak gönderiyoruz” dedi.
                         “BİLİNÇLİ TARIMLA KALİTE VE VERİM ARTTI”

     Üretimde çiftçinin kaliteyi yakaladıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Yaş Sebze ve Meyve Halinde, sebze ve meyve komisyonculuğu yapan Zeki Kitap, Yurtdışı ve yurt içi pazarı konusunda üreticileri buluşturmayı hedeflediklerini ve bu noktada uğraşacaklarını belirtti.
      Şuan pazara inen kışlık sebze fiyatlarının herkesin yüzünü güldürecek noktada olduğunu vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Yaş Sebze ve Meyve Halinde, sebze ve meyve komisyonculuğu yapan Zeki Kitap,”Kışlık sebze fiyatlarında içinde bulunduğumuz dönem itibarıyla geçen yıla göre,bu yıl Bafra ovasında sebzelerde artış var.Karnabaharın fiyatı 1 lira 20 kuruş, beyaz lahana, beyaz lahana 6 ile 7 Lira arasında” diye konuştu.
              NAMIK AZGIN 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2015, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER