“Hizmetlerin devamı için AK Parti”

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, yerelde ve ülke genelindeki hizmetlerin devam etmesinin önemine değinerek, "İlçe ve Büyükşehir Belediyesi'nde AK Partili adayın desteklenmesi hizmetlerin devam etmesini sağlar" dedi.

 “Hizmetlerin devamı için AK Parti”

           30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde programlarına Atakum İlçesi'nde devam eden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, belediye başkanlarına verilecek desteğin önemine dikkati çekti. Demir, Atakum ve Büyükşehir Belediyesi'nin AK Partili adaylarca kazanılmasının hizmetlerin devamı niteliğinde olacağını söyledi.

                                   "HAYATA GEÇECEK PROJELER HAZIR"

          Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti Atakum Belediye Başkan adayı İshak Taşcı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve beraberindeki partililerle birlikte ilçeye bağlı Aksu ve Kamalı Köyü'ne geçti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Demir, sorun ve talepleri dinledi. Köylülerle tek tek tokalaşan Demir, yerel seçimde AK Parti'nin adayı olan İshak Taşçı'ya destek istedi. Köy ve beldelerin artık mahalleye dönüştüğünü ve bu nedenle Atakum Belediyesi'nin hizmet alanının daha da genişlediğini söyleyen Demir, "İlçede AK Partili bir belediyenin olması, Büyükşehir'de AK Parti'li bir adayın kazanması demek, hizmetin devam etmesi demektir. Merkezi hükümetin de desteğiyle, adaylarımızın buralara hak ettiği hizmeti verecek projeleri var" dedi.

                                     " BAŞBAKANI YEDİRTMEYECEĞİZ"

          Türkiye'de yerel seçim nedeniyle bir kampanya yürütüldüğünü fakat, muhalefet partilerin projeleri değil, montaj kasetleri, iftiraları gündeme taşıdığını belirten Milletvekili Demir, "Her seçimden oyunu artıran partimiz yine bir seçim arifesinde hedefte. Fakat bu kez, ağzı alınmayacak ithamlara tabi tutuluyoruz. Yaşananlar Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yıpratmak içindir. Biz Başbakanımızı yedirmeyeceğiz, millet olarak da arkasında duracağız. 10 yılda sağlıktan, eğitime, ulaşımdan, ekonomiye kadar atılımlar yapıldı. Bunları görmezden gelemeyiz. Bu yüzden 30 Mart'ta gereken desteği milletimizin vereceğini biliyoruz. İnşallah seçim akşamı iftiracılar, montajcılar mahcup olacak, AK Parti sevdalıları da o akşam bayram edecek" diye konuştu.

                                   "CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM"

           AK Parti Atakum Belediye Başkan adayı İshak Taşçı da, seçilmesi halinde projelerini tek tek hayata geçireceğini belirterek, "Atakum'da pek çok projeyi Büyükşehir Belediyemiz gerçekleştirdi. Pek çok bakanlık yatırımları da yine ilçemizde hayata geçti, geçmeye devam ediyor. Bu süreçte CHP'li Atakum Belediyesi'nden bir yatırım ve proje göremedik. 2009 seçimlerinde söz verdiği ve yapmayı vaad ettiği projeleri hayata geçirmedi. İnşallah biz göreve başlar başlamaz, projelerimizi hayata geçirecek ve iktidar partisinin nimetlerini Atakumlulara kazandıracağız. Tüm Atakum'a hizmet götürmek için ben ve ekibim canla başla çalışacağız" dedi.

           Milletvekili Demir ve Belediye Başkan adayı İshak Taşçı, daha sonra AK Parti Atakum ilçe binası önündeki açık hava toplantısına katıldı. AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve meclis üyesi adaylarının da hazır bulunduğu toplantı, miting havasında geçti. Konuşmacılar, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimde, AK Parti'nin adaylarının desteklenmesini istedi. 

                                                                                          NAMIK AZGIN                                                                                                    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER