BAŞKAN MURZİOĞLU’NDAN BOMBALI SALDIRIYA KINAMA

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ankara’da meydana gelen hain bombalı saldırıyı esefle, nefretle kınadığını söyledi.

BAŞKAN MURZİOĞLU’NDAN BOMBALI SALDIRIYA KINAMA

     Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara’da 95 kişinin hayatını kaybettiği ve 246 kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısını kınadı.
      Yaptığı açıklamada olaydan duyduğu derin üzüntü ve kederi dile getiren Başkan Murzioğlu, “Tüm milletimizin başısağolsun. Terör insanlık suçudur. Maalesef son zamanlarda şiddet ve kirli oyunlarla karşı karşıyayız. Son olarak Ankara’da yaşanan terör olayı tek kelimeyle vahşettir. Bu vahşi katliamı gerçekleştirenler insanlıktan en ufak zerrece nasibini almamıştır. Hiçbir sorun şiddetle çözülemez. Şiddetten bir çözüm veya gelecek bekleyenlerin insanlık değerleriyle hiçbir bağlantısı olamaz. Bu çirkin saldırıları gerçekleştirenler, terör ve şiddet eylemlerinin hiçbir amaç için araç olamayacağını bilmelidirler” dedi.
                         "TERÖRE İNAT BARIŞ VE KARDEŞLİK"

       Türk milletinin her zamankinden daha çok sağduyuya ihtiyacı olduğunun altını çizen Başkan Murzioğlu, “Bu katliamın hedefi Türkiye’nin birlik, beraberlik ve kardeşliğini bozmaya yöneliktir. Bu zor günleri birbirimize daha sıkı sarılarak daha da kenetlenerek aşacağız. Omuz omuza vererek üstümüze oynanan oyunları bozacağız. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyen teröre inat, barıştan ve kardeşlikten asla vazgeçmeyeceğiz. Bu alçak saldırıyı gerçekleştirilen ve insanlıkla alakası olmayan hainler kardeşliğimizi, beraberliğimizi bozamayacak ve hedeflerine asla ulaşamayacak. Akıl ve vicdan yoksunu saldırıları gerçekleştirilen kirli elleri, nefesimiz tükenene kadar lanetlemeye devam edeceğiz. Ülkemizin aydınlık geleceğini bombalayanlar er yada geç hesap vereceklerdir. Bugün birbirimizi suçlama günü değil, birbirimize daha sıkı sarılma günüdür. Halkımıza huzuru, barışı çok görenlerin, bu alçakça saldırıyı gerçekleştirilenleri lanetliyoruz. İş dünyası adına hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” diye konuştu. 
          Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER