Başkanı Şahin, Şoförlerin Sorunlarını Dinledi

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra-Samsun arası yolcu taşıyan S.S.6.Nolu Minibüsler Kooperatifi Başkanlığı şoförleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Başkanı Şahin, Şoförlerin Sorunlarını Dinledi

    Bafra-Samsun Minibüs Garajında bulunan S.S. 6.Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanlığının toplantı salonunda, Bafra Belediye Başkan Zihni Şahin ve şoförler problemleri masaya yatırdı.

    Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin toplantıda, Büyükşehir ve Büyükşehir yasası konusunda açıklamalar yaptıktan sonra göreve geldiği ilk günden bugüne kadar biten ve bitme aşamasında olan projeler hakkında bilgi verdi.

          "BÜYÜKŞEHİR SINIRLARI TAMAMEN, İL SINIRLARI OLACAK"

    Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Ben gerçekten insanları seviyorum. Ben geçmişten beri, insanlara ne kadar faydalı olmuşsam, ne kadar onlara iyiliğim dokunmuşsa, ben o kadar mutlu olmuşumdur. İnsanlara iyi hizmet ve ilgilenmek önemlidir. Biliyorsunuz yerel seçim süreci başladı. Ben 4,5 senedir, Bafra'da güzel hizmetler yaptım. Samsun Büyükşehir olduktan sonra, bizim belediyemizde, Büyükşehir'in bünyesine girdi. İlkadım, Atakum, Tekkeköy ve Canik gibi bizde Bafra Belediyesi olarak alt belediye olduk. Belediyede birçok hizmet, tabi anlaşmaya bağlı olarak bize de devredilebilir. Otogar, Sebze Meyve Hali, İçme Suyu Tesisleri Samsun Büyükşehir belediyesine girdi. Bafra Belediyesine ise, Bafra'yı süsleme ve güzelleme aynı zamanda köylerinde anayollarını yapmak Samsun Büyükşehir'e, köy içinde çalışmalar yapmakta Bafra Belediyesine düşüyor" dedi.

                   "BİZ, BAFRA'NIN GELECEĞİNE YATIRIM YAPTIK"   

      Hizmet konusunda her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edeceklerini belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Belediyenin işini bir hizmet yapası gereken insanların, hizmeti yapacak olan kişilerle her zaman dayanışma halinde olması gerekir. Bafra Belediyesi olarak gerçekten 41 tane iş makinesi ve hizmet aracı aldık. İçme Suyu tesisi çalışmamızı tamamladık, Asfalt Şantiyesi ve Plentini en son teknolojisiyle kurduk. Kaldırım taşını kendimiz üretiyoruz. Şuanda Bafra Belediyesi olarak, ufak tefek şeylerin dışında her türlü araç gerece sahibiz" diye konuştu.

      Bafra Minibüsçüler Başkanı Ahmet Akgün ve şoför esnafı ise başkan Şahin'e şoför esnafının sıkıntılarını anlattı.

                                                                                         NAMIK AZGIN

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER