GÜLER: “BU İŞİN MUTFAĞINDAN GELDİM”

Samsun Esnaf Odaları Birliği (ESOB) Başkan Adayı Hacı Eyüp Güler, ''Bu İşin Mutfağından Geldim '' dedi.

 GÜLER: “BU İŞİN MUTFAĞINDAN GELDİM”

      Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanlığına Adaylığını Açıklayarak Seçim Çalışmalarını Sürdüren H. Eyüp Güler Bafra Şehir Kulübünde, Samsun, Çarşamba, Vezirköprü, Havza, Ladik, Kavak, Alaçam, Yakakent, Salıpazarı ve Terme Oda Başkanları ve yönetimleri ile bir araya geldi.

        Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Güler, esnaf ve sanatkarı layıkıyla temsil edecek, hizmeti karşılık beklemeden sunacak, çalışkan, işinde başarılı, saygın bir ekiple esnaf ve sanatkarların emrinde olacaklarını söyledi.

          Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ni, Türkiye'deki birlikler arasında en iyisi yapmak için var güçleriyle çalışacaklarına vurgu yapan Güler, "Göreve geldiğimizde iyi hizmet, iyi iletişim ve kalıcı çözümler vazgeçilmez unsurumuz olacaktır. Bu bir hizmet yarışıdır. Öncelikle biz kendimize çok güveniyoruz. Çünkü hepimiz bu işin mutfağından geldik, dersimize iyi çalıştık. Neler yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğimiz bir dönemi başlatmak istiyoruz. Şeffaflığı ilke edineceğiz. Hesap kitap açık olacak, kurumsal yapı olacak ve hep beraber kenetlenerek hiçbir zaman ürettiklerimizle yetinmeyerek yürüyeceğiz" dedi.

                    "ARTIK YENİ FİKİR VE PROJELERİ KONUŞMA ZAMANI"

        Samsunun gelişimindeki rolü gereği şeffaflık ve açık iletişimin yeni dönemde ilkeleri olacağına vurgu yapan Güler, iş dünyasının ve Birlik üyelerinin çıkarlarını gözeten bir tanıtım ve lobi stratejisini tasarlayarak hayata geçireceklerini söyledi.

        Güler,‘' hepimizin mücadelesi daha refah ve güzel bir Samsun içindir. Göreve geldiğimizde kalıcı eserler bırakmayı hedefliyoruz. Neler Yapabileceğimizin şimdiden üyelerimizi heyecanlandırdığını görüyoruz. Bu da bizi memnun ediyor. Artık yeni fikir ve projelerin konuşulma zamanıdır. ‘' diye konuştu.

        Toplantıya, toplam 41 Oda Başkanı ve yönetimi katıldı.

         NAMIK AZGIN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER